Shiva Lingam

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

Shiva lingams zijn langwerpige, glad geslepen, afgeronde stenen voorwerpen, die gebruikt worden tijdens offerrituelen van veel Hindoes. Tegenwoordig is in vrijwel elke mandir (Hindoe tempel) een Shiva lingam aanwezig.Door de bijzondere vorm wordt van oudsher de scheppingskracht van de god Shiva weergegeven. Ze worden veelal door Hindoes gebruikt in een offerritueel. Nadat de steen is besprenkeld met water en melk, wordt gebeden en soms ook mantra’s gezongen. Door deze Shiva verering, hoopt men op bescherming tegen alle soorten tegenslagen, inclusief ziekte. Het besprenkelen van de Shiva Lingam met melk zegent de Hindoes met goedheid, de kracht om, ongeacht de omstandigheden, atijd goed te doen.Shiva Lingam stenen hebben een zeer zuivere en intense trilling, met een sterk zuiverende werking. Het zal dan ook ieders huis of tempel grondig reinigen.

Ondersteunt meditatie en slaappatroon.
•Verhoging introspectie, vermogen dieper naar binnen kijken. (beter in staat zijn om eigen gedrag, gevoelens, gedachten, ervaringen, herinneringen et cetera waar te nemen, beter te beoordelen en eventueel leed (met name seksueel) beter te verwerken).
•Seksuele heling (stimuleert vereniging van tegenstellingen).
•Herstel vertrouwen in mannelijke energie (bij dagelijkse meditatie).
•Goede invloed op de ademhaling, doorstroming, onvruchtbaarheid (gevolgen),impotentie, onvermogen tot orgasme en menstruatiepijn.