Agua Sacral

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Agua Sacral 250 ml
Agua Sacral 250 ml

Deliverytime

€19,95
Agua Sacral spray
Agua Sacral spray

Deliverytime

€9,50

Agua Sacral en Florida Water zijn beide producten die vaak worden gebruikt in spirituele en esoterische praktijken.

Agua Sacral, wat 'heilig water' betekent in het Spaans, is een concept dat diepe wortels heeft in verschillende religies en spirituele tradities over de hele wereld. De betekenis en toepassingen van heilig water kunnen echter sterk variëren afhankelijk van de culturele en religieuze context.

Katholieke Traditie: Agua Bendita

In de katholieke traditie wordt gezegend water, bekend als Agua Bendita, vaak gebruikt voor rituelen, zegeningen en het reinigen van heilige voorwerpen of ruimtes.

Spirituele Praktijken en Folklore

Binnen andere spirituele praktijken en folklore heeft heilig water verschillende doelen. Het kan worden gebruikt om negatieve energieën te reinigen, genezing te bevorderen, of een beschermende barrière te creëren tegen boze geesten. De specifieke toepassingen variëren sterk en zijn vaak geworteld in eeuwenoude overleveringen.

Persoonlijk Gebruik en Betekenis

Voor veel gelovigen heeft het gebruik van heilig water een persoonlijke betekenis. Het kan dienen als een symbool van zuivering, een middel tot spirituele groei of een manier om bescherming en zegeningen te zoeken in het dagelijks leven.