Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun helende krachten en omdat ze geluk brengen. Ze ontstaan in de natuur, waarbij mineralen langzaam aan elkaar klonteren en uiteindelijk een steen vormen. Er wordt dan ook gezegd dat edelstenen schatten van de natuur zijn. Door ze dicht bij je te dragen kun je gebruik maken van die bijzondere krachten. Omdat edelstenen een product van moeder natuur zijn kunnen vorm en kleur verschillen van de edelsteen die je op de foto ziet.

Hoe draag je edelstenen?

Je kunt edelstenen op verschillende manieren gebruiken. Je kunt ze bijvoorbeeld in de vorm van sieraden op je lichaam

dragen, in een ruimte plaatsen of gewoon bij je dragen. Bij Spirituele Winkel Web-Angel vind je edelstenen als ketting met edelstenen hanger, als armbandje of in chakra artikelen. Je kunt ze ook onder je hoofdkussen leggen als je slaapproblemen hebt.

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.