Hematiet

Filters
47 ProductenPagina 1 van 2

In de schatkist van Moeder Aarde ligt een kostbare edelsteen verscholen, die niet alleen onze verbinding met de aarde versterkt, maar ook moed, kracht en vitaliteit in overvloed schenkt. Deze edelsteen staat bekend als Hematiet, en het wordt vaak beschouwd als een "steen voor de geest".  

Verbinding met de Aarde

Hematiet staat erom bekend dat het onze spirituele band met de aarde verdiept, waardoor we ons veiliger voelen in deze soms turbulente wereld. Het is als een stevige ankerplaats voor onze ziel, die ons helpt in tijden van onzekerheid en angst.

Kracht, Uithoudingsvermogen en Vitaliteit

Een van de meest opvallende eigenschappen van Hematiet is het vermogen om moed, kracht en uithoudingsvermogen te schenken. Als je je zwak voelt of worstelt met doorzettingsvermogen, kan deze steen je de nodige boost geven om obstakels te overwinnen en door te zetten.

Deze veelzijdige steen maakt gebruik van de magnetische eigenschappen van yin en yang-energieën om de meridianen in ons lichaam in evenwicht te brengen. Dit bevordert niet alleen een stabiele balans tussen ons etherische en fysieke zenuwstelsel, maar helpt ook energie en emoties te concentreren voor harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Bescherming tegen Negativiteit

Hematiet heeft ook een krachtige invloed op het afweren van negativiteit. Het lost niet alleen negatieve energie op, maar voorkomt ook dat we de negativiteit van anderen absorberen. Dit maakt Hematiet een waardevolle metgezel voor diegenen die behoefte hebben aan een emotionele schild.

Zelfvertrouwen en Wilskracht

Als je je eigenwaarde wilt vergroten en je zelfvertrouwen wilt versterken, kan Hematiet je hierbij helpen. Het ondersteunt verlegenheid, verbetert de wilskracht en betrouwbaarheid, en geeft je het vertrouwen om obstakels te overwinnen.

Gebruik hematiet voor: *Concentratie *Wilskracht *Betrouwbaarheid *Moed *Vertrouwen *Optimisme *Balans *Stabiliteit  *Bescherming