Tarotkaarten kopen bij Spirituele Winkel
Onze tarotkaarten bestaan uit 22 grote Arcana en 56 kleine Arcana kaarten. De tarotkaarten dienen als een geestelijke spiegel waardoor jij jezelf en je omgeving beter leert kennen. De kaarten weerspiegelen namelijk je innerlijke toestand. Hierdoor leren ze je het lot beter te begrijpen.
Het leggen van tarotkaarten kan duidelijkheid geven over allerlei soorten levensgebieden, denk hierbij bijvoorbeeld aan:Werk,Relatie,Omgeving.Verleden, heden. Een veelgehoorde fabel rondom tarot is dat het de toekomst kan voorspellen. Dit zou dus betekenen dat onze eigen acties geen invloed meer hebben op de toekomst. Daarnaast is de uitkomst van een legging sterk afhankelijk van de waarde die jij toekent aan een kaart. Hierdoor kun je nooit met zekerheid de toekomst voorspellen met tarotkaarten.
Spirituele winkel heeft een uitgebreid aantal tarot kaarten decks. Belangrijk bij het kiezen van het juiste deck is om te kijken naar de symboliek van de kaarten. Wanneer jij deze niet kunt interpreteren zal het lezen van de kaarten een stuk moeilijker worden. Wij raden je dan ook aan om met een Rider Waite tarot te beginnen. Als je dit deck begrijpt kun je in principe met alle decks werken.
Hoe lees je tarotkaarten?
Om een tarot kaart te lezen heb je kennis en intuïtie nodig. Nadat je een deck kaarten hebt gekozen dat bij jou past is het belangrijk om goed na te denken over het doel van de lezing. Vervolgens breng je deze energie over op de kaarten door ze te schudden. Het is belangrijk dat je iedere kaart uit je hoofd kent en ten minste twee interpretaties per kaart leert kennen.