Heilig hout

Filters
56 ProductenPagina 1 van 3

Ontdek de betoverende wereld van Palo Santo Heilig hout! We zijn verheugd om onze nieuwste collectie van hoogwaardige Palo Santo-producten met je te delen. Onze passie voor dit heilige hout heeft ons geïnspireerd om een scala aan producten te ontwikkelen die zowel het lichaam als de geest voeden.

Dit Heilige Hout komt uit het Andes gebergte in Peru. Onze producten worden met liefde en respect voor de natuur vervaardigd, met een sterke nadruk op duurzaamheid en ethische handelspraktijken. We streven ernaar om een positieve impact te hebben, zowel voor onze klanten als voor de gemeenschappen waaruit dit heilige hout voortkomt.

 

Ontdek de veelzijdigheid van Palo Santo:

Palo Santo Stokjes en Granulaat: Ervaar de zuiverende kracht van Palo Santo in zijn meest natuurlijke vorm.

Palo Santo Poeder: Voeg een vleugje mystiek toe aan je dagelijkse rituelen met ons verfijnde Palo Santo-poeder.

Palo Santo Wierook en Geurolie: Creëer een rustgevende sfeer in je omgeving met onze verfijnde wierook en geurolie, perfect voor meditatie en ontspanning.

Palo Santo Zeep: Verwen je huid met onze luxueuze Palo Santo-zeep, doordrenkt met de kalmerende essentie van dit magische hout.

Palo Santo Houder, Spray en Sieraden: Maak je omgeving compleet met onze prachtig vormgegeven houder, verfrissende spray en elegante sieraden, allemaal doordrenkt met de subtiele geur van Palo Santo.

 

Heilig hout of Palo Santo wordt net zoals wierook gebruikt. Dit 100% zuivere hout geeft een heerlijke zoete geur wanneer het wordt aangestoken. Het wordt gebruikt door sjamanen bij zuiveringsrituelen en het uitspreken van gebeden. De sjamanen geloven dat het hout een helende werking heeft. Het zou slechte geesten verjagen en heeft een heilzaam effect op lichaam en geest. Palo santo wordt gebruikt bij verkoudheid, griep, stress, astma, hoofdpijn, angsten, depressie, ontstekingen, buikpijn en reuma en kan hier een heilzame werking op hebben

Je kunt heilig hout op verschillende manieren gebruiken. De populairste manier is het verbranden van een stukje hout als wierook. Steek het hout aan zoals wierook en laat het even branden zodat het goed aan is. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien. Het stukje hout gloeit niet langer dan enkele minuten, maar dat is vaak al voldoende voor de lekkere geur. Wil je dat het hout langer blijft branden, leg het dan op een brandend houtskooltje (op een vuurvaste schaal)