AGUA SACRAL spray , 50 ml  het nieuwe Florida Water!

Het heeft dezelfde werking als Florida Water, maar energetisch sterker en krachtiger.Niet alle (geheime) toepassingen van Agua Sacral zijn bekend. Wel bekend zijn:

- Energetisch reinigen van ruimtes (net als bij Florida Water)
- Bescherming tegen negatieve krachten
- Activeren van hoge frequenties
- Openen van poorten
- Bij initiaties, o.a. Munay Ki
- Contact maken met je hoger zelf
- Creëren van heilige ruimtes
- Activeren van magische krachten
- Contact maken met spirits

De kleur van de Agua Sacral kan sterk verschillen per flesje.

LET OP: niet om in te nemen. Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en ogen. Ontvlambaar, irriterend. Voorzichtig bij open vuur.

Agua Sacral en Florida Water zijn beide producten die vaak worden gebruikt in spirituele en esoterische praktijken.

Agua Sacral, wat 'heilig water' betekent in het Spaans, is een concept dat diepe wortels heeft in verschillende religies en spirituele tradities over de hele wereld. De betekenis en toepassingen van heilig water kunnen echter sterk variëren afhankelijk van de culturele en religieuze context.

Katholieke Traditie: Agua Bendita

In de katholieke traditie wordt gezegend water, bekend als Agua Bendita, vaak gebruikt voor rituelen, zegeningen en het reinigen van heilige voorwerpen of ruimtes.

Spirituele Praktijken en Folklore

Binnen andere spirituele praktijken en folklore heeft heilig water verschillende doelen. Het kan worden gebruikt om negatieve energieën te reinigen, genezing te bevorderen, of een beschermende barrière te creëren tegen boze geesten. De specifieke toepassingen variëren sterk en zijn vaak geworteld in eeuwenoude overleveringen.

Persoonlijk Gebruik en Betekenis

Voor veel gelovigen heeft het gebruik van heilig water een persoonlijke betekenis. Het kan dienen als een symbool van zuivering, een middel tot spirituele groei of een manier om bescherming en zegeningen te zoeken in het dagelijks leven.