Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourrecht
Snelle levering
Klantbeoordeling 9+
9.3
Auraspray

Auraspray

0 reactie minuten lezen
Wat is een auraspray? Hier vind je alle informatie over de sprays

Bestel hier voordelig uw aurasprays  (klik hier)

 

Wat is een auraspray

De geuren van Etherische oliën hebben een positief effect op lichaam en geest.

Ze worden gewonnen uit verschillende delen van planten, zoals de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, de schors, het hout van de stam, takken of wortels. Door verschillende van deze oliën te combineren en aan te vullen met water, ontstaat er een prachtige auraspray die je kunt inzetten voor verschillende doeleinden.

Een auraspray is gemakkelijk in gebruik en je kunt jezelf snel omgeven met de energie van de geurfrequentie van jouw keuze. Je auraveld en zintuigen nemen de auraspray in zich op en op deze manier kom je gemakkelijk terug in balans.

Wanneer kun je een auraspray gebruiken

Als je moeite hebt om met beide voetjes op de grond te blijven (aarden) dan ben je al snel uit balans. Dit heeft als gevolg dat je angstig kunt zijn, in een emotionele achtbaan zit, anderen jouw leven laat bepalen en een constant gevoel van onrust ervaart. Als je het moeilijk vindt om in bepaalde situaties te aarden kunnen aurasprays helpen om je te ontspannen en je beschermen tegen negatieve invloeden.

Maar het kan ook zo maar zijn dat van nature een heel stabiel persoon bent en je situatie maar tijdelijk is, dat je even een beetje extra inspiratie en focus nodig hebt tijdens je examens, een beetje creatieve ingevingen bij het inrichten van je nieuwe woning, om je te omringen met de liefdevolle energie van onze Aartsengelen of om je meditatie te verdiepen.

Hoe gebruik je een auraspray

Ga staan en sluit je ogen. Haal een paar keer diep adem en ontspan. Spray enkele malen boven je hoofd en laat de nevel over je hoofd neerdalen. Visualiseer hoe de spray in je aura opgenomen wordt en ervaar de positieve werking op je lichaam en geest. Je kunt de auraspray’s meerder keren en naar behoefte gebruiken. Wees niet ongerust als je niet gelijk verandering merkt. Blijf erop vertrouwen dat het universum ervoor zorgt dat alles op de juiste tijd gebeurt.

Bestel hier uw aurasprays

Meerdere toepassingen

Magisch zout: Zout neemt het vocht en dus ook de geur van de essence op en is dus uitermate geschikt om jouw favoriete auraspray altijd binnen handbereik te hebben. Om de energie van een auraspray continu in de kamer te houden kun je een zoutbakje maken. Neem een glazen potje en vul dit met Himalayazout. Voeg daar 3 tot 5 druppels van de door jou gekozen spray op en zet het potje op een plek neer waar de energie het beste tot zijn recht komt, in de slaapkamer bijvoorbeeld op het nachtkasje, in de woonkamer in de buurt waar je het meest op je gemak zit.

Je kunt dit magisch zout ook maken voor onderweg. Gebruik hier een klein flesje voor dat je kunt afsluiten en gemakkelijk mee te nemen is in je tas of broekzak. Vul het flesje voor de helft met zout en vul de rest aan met de door jou gekozen essence. Even goed schudden en je kunt nu op elk gewenst moment de geur van de essence inhaleren.

    

Bad of voetbad: Meng een paar druppels van de door jou gekozen auraspray (bad ca. 15 druppels en voor een voetbad ca. 6 druppels) met Himalaya zout (bad ca. 4 scheppen – voetbad 1 ½ schep)  en een scheutje basisolie zoals amandelolie. Voeg dit toe aan het bad of voetenbadwater en laat de ingrediënten inwerken op je lichaam en geest. Voor nóg meer plezier kun je edelstenen aan het water toevoegen. Een bergkristal – rozenkwarts en amethist noemen ze ook wel de gouden driehoek en deze zijn een perfecte aanvulling op dit badritueel.

  

Je eigen krachtbuidel: Leg een doekje op tafel en leg daar een bergkristal op. Voeg eventueel nog wat kleine artikeltjes toe die je kracht geven zoals kruiden, een takje, andere steentjes, een schelpje of veertje. Spray enkele keren de door jou gekozen auraspray er overheen. Bindt het doekje samen tot een buideltje en sluit het af met een koordje of elastiekje. Je mag natuurlijk ook gewoon een kant en klaar buideltje gebruiken. Draag het buideltje bij je als ondersteuning op de momenten dat je de auraspray niet kunt gebruiken terwijl je daar wel behoefte aan zou hebben. Door het buideltje met jouw eigen krachtsymbolen af en toe in je handen te pakken voel je toch de kracht en de bescherming die je op dat moment nodig hebt.

Je kunt de inhoud van de buidel aanpassen naar het thema waarvoor je de auraspray hebt uitgekozen.

Enkele voorbeelden:

Bij de auraspray Kracht kun je een extra Rookkwarts aan je buideltje toevoegen.

Bij de auraspray Michael een Lapis lazuli steentje en een bedeltjes van Michael

Bij de auraspray Zelfvertrouwen een Tijgeroog

Overzicht

Auraspray Stonehenge

Oude trauma’s vanuit de kindertijd die geheeld mogen worden en diepe slaap die duidelijk een healing proces aangeven.

Ingrediënten: Eikenmos, Rozemarijn, Kardamon, Latschenkiefer, Lavendel, Afrikaantje, Jeneverbes, Salie, Anijs, Palmarosa, Dille, Bijvoet, Jasmijn.

Auraspray Amber

Deze frequentie is krachtig en reinigend voor lichaam en het energetische lichaam. Negatieve energie en pijn worden omgezet in positieve energie waardoor er evenwicht ontstaat. Met als gevolg dat deze frequentie je stabiel, vrolijk en creatief maakt. Je voelt je goed in je gronding zitten. Ook als je daar naar op zoek bent is dit een goede frequentie om te gebruiken.
Amber bevordert een flexibele, open, spontane en zorgeloze houding en versterkt het vertrouwen in jezelf. Hierdoor vermindert het gevoel van neerslachtigheid en stress.

Auraspray Amethys

Amethist maakt je ontvankelijk voor alle hulp die je krijgt vanuit de lichtwereld. Vaak zijn wij daar te veel voor afgesloten omdat we continu van ons zelf vandaan zijn. We leven met onze telefoon en computers en onze aandacht is altijd naar buiten gericht.
Terwijl je in tijden van onzekerheid of keuzes het beste is om de antwoorden die je zoekt bij jezelf te vinden. Gun jezelf tijd om alleen te zijn en om stil te worden. Door stil te zijn kan alle kennis naar de oppervlakte komen. Ook heeft de lichtwereld beter toegang tot te bewustzijn. Ingevingen en seintjes kan je makkelijker opvangen.

Auraspray Aquamarijn

Spirituele ontwikkeling en mediamieke gaven ontwikkelen.

Deze geurfrequentie werkt vooral in op het 5e, 6e en 7e chakra en zorgt voor een goede doorstroming van kosmische informatie. Heel fijn bij het mediteren om je makkelijke te verbinden met hogere lagen en informatie door te laten komen. Ook om het keelchakra te ontwikkelen en daar door goed te communiceren en bijvoorbeeld kennis over te dragen aan anderen doormiddel van communicatie.

Auraspray aura rescue

Aura rescue om na een intens moment je energie weer in balans te brengen waardoor je je snel weer rustiger voelt en je het makkelijker los kunt laten.
Aura Rescue is een geurfrequnetie die je kunt gebruiken als je energetisch in je "jasje schudt". Door een gebeurtenis die je aangrijpt of waar je emotioneel bij betrokken bent kun je Aura Rescue gebruiken.  Door een hevige gebeurtenis kan het energetisch lichaam veranderen of verschuiven. Dit veroorzaakt onrust, emoties en een gejaagd en gestrest gevoel. Om je te ondersteunen kun je Aura Rescue over je heen te sprayen. Doe dit met gesloten ogen en laat de nevel over je neer dalen. Ook kun je de omgeving waar je verblijft benevelen. De energie van de hele ruimte zal op een positieve manier veranderen.  De gebeurtenissen die worden natuurlijk niet anders maar je zult je sterker voelen en zo de situatie beter te overzien en het hoofd bieden.
De spray heeft een grondend en schoonmakend effect.

Auraspray Avalon

Het mistieke Avalon, een plek van vrouwelijke energie en magie. Laat je aanraken door deze diep warme frequentie.
Om je te verbinden met de mystieke kracht van Avalon, je te wenden tot de natuur en haar cyclussen en van de zon en de maan. Om als vrouw weer in je totale creatieve en magische kracht te komen, is deze geurfrequentie ontwikkeld.
De geur is warm en vrouwelijk ook al zal je er even aan moeten wennen. Het raakt je diep van binnen en schudt alle opgelegde beperkingen van je af die je hebt aangenomen in dit leven maar ook de belastingen uit vorige levens zullen kunnen worden losgekoppeld.

Auraspray balans

Vind je balans tussen lichaam en geest maar ook balans tussen de dualiteiten. Balans is belangrijk om op een positieve manier je leven in te richten. Je moet leren geven maar ook nemen. Je verstand en je gevoel in evenwicht, is een goed streven. Toch is het lastig om constant de balans te ervaren. Tijdens momenten van meditatie of gewoon bezinning kun je deze essence gebruiken. Maar maak er een heerlijke badolie van of een massage olie. Balans in je leven geeft evenwicht.

Auraspray Bergkristal

Reinig en balanceer jezelf van alle indrukken die je dagelijks op doet. Gedurende de dag doen we als mens vele indrukken op die ons energetische lichaam flink kunnen vervuilen. Met als gevolg dat we ons moe en uitgeput voelen. Het lichaam verkrampt en we kunnen niet meer 'vloeiend' leven. Om je te ontdoen van energetische vervuiling kun je Bergkristal gebruiken. Verdamp de essence in een aroma lampje of spray je aura schoon met de auraspray.

Auraspray Beschermbeer

Ik bescherm je, je bent veilig!
Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden.

Beschermbeer geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn. In het kinderdagverblijf vinden ze het lastig om zich aan te sluiten bij andere kindjes en trekken zich terug om zo de veiligheid voor zichzelf te creëren. 
Ook goed te gebruiken als er grote veranderingen zich voordoen. Bijvoorbeeld als één van de ouders een paar dagen van huis is of als het gezin gaat verhuizen. Je kunt  beschermbeer als een 'geurbrug' gebruiken. Vertel over de verhuizing en verspreid beschermbeer in de ruimte. In de nieuwe slaapkamer kun je de geur weer verdampen en je kindje zal rustig kunnen slapen in zijn of haar nieuwe kamertje.
Ook als de ouders gaan scheiden een fantastische geur om het kind te ondersteunen.

Auraspray bescherming

Beschermt je aura tegen negatieve invloeden van buitenaf. Vooral kinderen hebben veel baat bij deze Geurfrequentie.
Deze compositie is speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten voor energieën van buitenaf. Hierdoor kunnen anderen makkelijk bij je aftappen. Maar je bent hierdoor ook kwetsbaarder voor entiteiten. Deze kunnen als ze de energie trilling herkennen bij je aanhaken. Door je aura compact te maken en tegen je aan te houden loop je minder risico dat dit gebeurt en heb je veel minder last van de invloeden van je omgeving.

Auraspray Boeddha

Leef vanuit je hart en laat het leven vanuit je innerlijke stilte ontstaan.
De energie van deze spray is heel grondend maar tegelijkertijd verbindend met alles wat er is. Je merkt dat je in je kern terecht komt en dat de energie om je heen, je aura zich naar je terug trekt. Je voelt je heel rustig en stabiel en stil. In stilte kun je komen tot grote inzichten die je verder helpen om je leven zo in te richten waar je ziel voor gekozen heeft.

Auraspray Circle of Angels

Een cirkel van liefde om je heen, iedere keer als je deze geurfrequentie gebruikt!
Alle engelen van de onze engelenlijn staan in een kring om je heen. Ze overstelpen je met liefde en ondersteunen je bij alles waar je mee bezig bent. Een heerlijke sensatie.

Auraspray Citrien

Wees vrij van angst dat er tekort is. Het universum is als de hoorn van overvloed maar veel mensen leven in de veronderstelling  dat er niet genoeg is of dat ze het niet verdienen. Welke beperkende belemmeringen heb jij, waardoor je geen welvaart in je leven kunt toelaten? Deze mag je nu loslaten. Door de positieve werking van citrien op het derde chakra krijg je de energie en wilskracht om jezelf neer te zetten en open te staan voor de mooie dingen in het leven. Jij bent het die je uit de valkuil van de beperking kan halen, niet iemand anders uit je omgeving.  Om welvaart aan te trekken kun je een citrien kristal in de linkerhoek van je huiskamer zetten. De linkerkant bepaal je vanaf de voordeur kijkend naar binnen.

Auraspray Clean Energy

Clean Energy is een "Must have". Voor het energetisch reinigen van de leefomgeving, aura en kristallen.
Voor het reinigen van de leefomgeving, kantoor of praktijk is deze spray doeltreffend en erg gemakkelijk in het gebruik. Een paar keer sprayen is genoeg. De ruimte ruikt heerlijk fris en schoon. Het gevoel dat de geur opwekt is in werkelijkheid ook gebeurt. Schoon van zware en/of negatieve energie. Door de toevoeging van Latschenkiefer die de eigenschap heeft sterk reinigend op de energie in te werken is deze spray een welverdiende "zucht van verlichting".

Auraspray Eenheidsbewustzijn

Vooral nu is het belangrijk om te beseffen dat we met alles dat er is zijn verbonden. Mens,dier, plant en steen. In deze tijd waarin we leven wordt het systeem dat we gewend zijn overhoop gegooid. Denk aan het midden oosten, de crisis en de verwarring die we allemaal ervaren. Door je niet te verbinden met de onrust en de angst kun je los komen van deze transformerende chaos. Zoek de rust in jezelf en maak verbinding met de eenheid en de liefde. Eenheidsbewustzijn is een geur die je zal helpen om innerlijke rust te vinden en het eenheidsbewustzijn te ervaren.

Auraspray Elfen

Elfen bewustzijn brengt je in contact met de natuur en opent je ogen voor de andere dimensies van de natuur. De helende geur Elfen bewustzijn brengt je weer in contact met je eigen natuur en de natuur om je heen en laat oude herinneringen wakker worden over de ijle (niet zichtbare) wereld. Het verruimt je eigen zicht op de dingen en de natuur. Het versterkt je innerlijke natuurlijke kracht. Bijbehorende kleur is mosgroen en de kleuren van een bloemenweide. De geur is mossig maar ook bloemig, precies zoals jij je voor stelt waar en hoe de elfen wonen.

Auraspray emotioneel trauma

Als diep verdriet je tegenhoud en steeds maar weer de kop op steekt. Je kunt je levenspad niet vervolgen. Emotioneel trauma is ontwikkeld omdat er veel mensen rondlopen met zielepijn.
Het is niet altijd belangrijk om te weten waar een emotie vandaan komt. Het is wel heel raadzaam om die emotie door te werken en los te laten. Emotioneel trauma helpt je om dit op een milde manier te doen. Wees niet bang om je emoties te laten stromen en besef dat tranen er zijn om je ziel te reinigen. Veel mensen komen niet verder op hun levenspad omdat je iedere keer weer die emoties tegen komen. Laat je niet meer tegenhouden om je hart te volgen en ontdoe je hart en je ziel van alle nare emoties die je tegenhouden om opgewekt en vol passie je levensweg te volgen.

Auraspray entiteiten

Maak los wat niet bij je hoort en stuur het met liefde en licht naar de bron. Een beladen woord 'entiteiten'. Vaak denken mensen aan geesten en enge dingen maar entiteiten zijn zelfschadelijkheden. Dit kun je dus zelf zijn maar ook energieën uit je omgeving. Energie van een zelfde trilling zoekt elkaar op. Merk je dat de entiteit te lang bij je blijft hangen en ondervind je hier schade van, dan is het tijd om er wat aan te gaan doen. Deze Geurfrequentie is een hulpmiddel om de energieën die moeten verdwijnen los te maken uit je aura.

Auraspray faalangst

Met de geurfrequentie Faalangst als geuranker zal alles wat moeilijk is makkelijker worden! De Faalangst essence is speciaal voor al die mensen die erg veel last hebben van zenuwen tijdens momenten dat ze moeten presteren. Je kunt dan denken aan examens, rijexamen, optreden in het openbaar, voor een groep spreken of een mondeling examen afleggen. Deze geur is opgebouwd uit verschillende essentiële oliën die de kwaliteit hebben om het zenuwgestel te kalmeren. Gebruik deze essence een paar weken voor het examen of presentatie moment. En tijdens de dag is de geur ook een grote steun voor je.

Aura spray witte salie

Salie staat bekend om de sterke energetische reinigende werking. Salie reinigende spray bestaat uit 100% natuurzuivere Salie olie en is speciaal bedoeld voor het reinigen van ruimtes, maar ook voor je aura.

Auraspray Gabriël

Met de hulp van Gabriël worden alle thema's in je leven uitgezuiverd. Gabriel is de hoeder van de 4e. lichtstraal die kristalwit van kleur is. Deze kleur staat voor zuivering, reiniging en waarheid. Roep de engel op als je tegen vastgelopen thema's aanloop. Op het basale gebied van niet weten welke beslissing je moet nemen tot het uitzuiveren van karma en interpersoonlijke problemen. Gabriel houdt je de beroemde spiegel voor waardoor je tot herkenning komt en blinde vlekken zichtbaar worden. Hij zorgt voor het licht zodat jij je problemen beter kunt begrijpen.

Auraspray Ganesha

Ganesha helpt je om opnieuw te beginnen, na een periode van stagnatie.
In het Hindoeïsme wordt deze god om kracht gevraagd als mensen aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of als ze gaan verhuizen.
In deze tijd zijn veel mensen al dan niet gedwongen om een nieuw begin aan te gaan. Dit gaat vaak gepaard met de nodige gevoelens van weerstand.
Om je tijdens deze periode te ondersteunen kun je de geurfrequentie Ganesha goed gebruiken. Deze subtiele frisse citroen achtige geur laat je beseffen dat je vooruit moet, dat je alles achter je kunt laten zonder daar veel energie aan kwijt te zijn.
Ganesha staat ook bekend als beschermer van iedere reiziger. Of je nu fysiek op reis gaat of je maakt je reis door het leven.

Auraspray gouden driehoek

De Gouden Driehoek is de bekendste combinatie van drie kristallen nl. Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist. Met een gouden driehoek bent je ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. Alles komt tot rust en in balans. Een vrede vol leven met kracht en harmonie ontstaat.

Auraspray HSP protection

Ben je hoog gevoelig? HSP Protection zal je beschermen tegen negatieve invloeden. Bescherming tegen energetische aanvallen uit je omgeving van personen, Electro smog maar ook van entiteiten. Het werkt ook als een paraplu om zo tijdelijk de energetische informatie buiten te houden. Er zijn tenslotte momenten het niet handig is, dat je wordt lastig gevallen. Je bent even niet beschikbaar, je bent even off line. Ook te gebruiken als roomspray om ruimtes rustig te houden. Geweldig om in slaapkamers te gebruiken, vooral die van kinderen. Om de energie continu in de kamer te houden kun je een zoutbakje maken.

Auraspray hoger hart

Het Hoger Hartchakra is een nieuwe werkelijkheid waarin we overstappen van het IK gevoel naar de WIJ benadering.
Door angst is het voor veel mensen lastig om deze stap te maken. In vlagen zal de intentie van het Hoger Hartchakra worden gevoeld. Je kunt dan merken dat het leven Lichter wordt, de uitdagingen worden niet als langdurig lijden beleefd.

Auraspray inner child

Geef je innerlijke kind weer de kans om blij te zijn!
Deze compositie ondersteunt het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Ze geeft het innerlijke kind de kans om weer blij te zijn, zonder de pijn uit het verleden uit de weg te gaan. Ze helpt om te aanvaarden dat jouw leven ook uit je verleden bestaat en helpt dit te integreren. Als de pijn uit het verleden aanvaardt wordt, ontstaat er nu ruimte om te leven. Ze helpt om de pijn in alle rust naar boven te laten komen zodat we het kunnen verwerken en ons verleden een deel van ons wordt. We her-inneren dat we heel zijn!

Auraspray inner light

Inner light, laat je innerlijke licht ontvlammen.
Deze geurfrequentie is speciaal gemaakt om makkelijk in contact te komen met ons innerlijke licht. We zijn allemaal lichtwezens, niemand uitgezonderd. Met dit innerlijke licht zijn we met elkaar verbonden en zijn we verbonden met onze Bron.
Om je te helpen beseffen dat je er toe doet, dat je het waard bent om vanuit die bron je leven te creëren. Je warm en welkom te voelen en vanuit dit licht anderen te benaderen. Schuldgevoel, ergernis, gebrek aan zelfvertrouwen, ongeïnspireerd zijn, gebrek aan eigen liefde, dit zijn zo maar een paar persoonlijke aspecten waar je tegen aan kunt lopen. Deze kun je los laten door aan jezelf te werken en je iedere keer weer te beseffen dat jij ook een lichtje bent. Gebruik deze spray om je te ondersteuning in dit proces.

Auraspray Jophiel

Aartsengel Jophiël helpt ons om toegang te krijgen tot onze innerlijke wijsheid en ons innerlijk weten. Hij is de hoeder van de 2e lichtstraal die is geel/ goud van kleur. De kleur straalt warmte uit en daarom is de Aartsengel Jophiël de engel om aan te roepen als je last hebt van nervositeit en winterdepressies.
Hij zal ons doen beseffen dat het goed is als wij ook in het licht mogen staan! Hij sterkt ons in ons geestelijke en spirituele rijpingsproces. Ook als je merkt dat je in starre meningen, veroordelingen en angst zit vastgeroest. Het waarnemen is natuurlijk één ding maar het oplossen is een andere. Vraag of Jophiël je wilt helpen om los te laten en je het vertrouwen te geven dat je als deze destructieve en tegenhoudende gevoelens niet nodig hebt. Een vrije geest en rust in emoties zijn ook jouw recht.

Auraspray kracht

Als je denkt dat er niets meer in zit kun je met deze geurfrequentie je kracht vinden en de volgende stappen gaan maken. Kracht om voor jezelf op te komen. Kracht om dat ene project voor elkaar te krijgen. Of gewoon kracht om door een lastige periode van je leven te komen. Deze geurfrequentie heeft die essentiële oliën in zich die je op zowel lichamelijk als op emotioneel en mentaal niveau kracht kunnen geven. Kracht net het steuntje in de rug dat je nodig kunt hebben in zware en vermoeiende tijden.

Auraspray Kundalini

Als de Kundalini energie niet meer geleidelijk stroomt maar als een soort fontein boven het kruinchakra uitspuit kun je hierdoor in een spirituele crisis terecht komen. Je bent dan totaal niet meer in je fysieke lichaam en je bent niet meer geaard. Deze essence helpt je weer terug te keren in je lichaam en dus weer beter geaard te raken.
Ook het oplossen van blokkades die door emotionele gebeurtenissen zijn ontstaan kunnen met deze essence worden ondersteund.

Auraspray Labradoriet

Als je hooggevoeligheid je tot last is. De bescherming die Labradoriet je kan geven is een onderdeel van maatregelen die je kunt nemen om met deze constitutie om te gaan. Dan wordt je belemmering je kracht!
Deze geurfrequentie beschermt je niet alleen tegen invloeden van buitenaf maar ook van elektromagnetische straling. Houdt entiteiten op een afstand en schermt je af van hun invloeden.

Auraspray levenspad

Het pad dat je mag bewandelen is niet altijd helder en zichtbaar, of je bent de route even kwijt. Laat Levenspad je ondersteunen inzicht te krijgen.
Soms raak je door gebeurtenissen in het leven even van je Padje af. Dit hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar als je door deze ervaringen het zicht verliest op je ziele pad is dit niet de bedoeling. De opgeworpen blokkades zullen moeten worden herkend en worden opgeruimd. Deze essence laat je zien dat door dicht bij jezelf te blijven de blokkades herkend en verwerkt worden. Je kunt weer genieten van je leven en het pad van je ziel vervolgen.

Auraspray loslaten

Moet je gewoon loslaten, hoor je heel vaak roepen. Niet heel makkelijk. Laat je ondersteunen door de geurfrequentie Loslaten!
Dan moet je dat gewoon loslaten! Een dooddoener van een opmerking als je midden in een pijnlijk proces zit. Op zo'n antwoord zit je niet te wachten! Toch is het loslaten vaak wel de sleutel van positieve groei. Er zijn zo veel technieken die je kunnen helpen met het loslaten van personen, situaties of pijnlijke momenten in je leven. Ga ermee aan de slag en gebruik deze geurfrequentie om je te ondersteunen.

Auraspray Metatron

Metatron helpt je om je levenspad, je missie in dit leven te vinden en uit te voeren.
Metatron is de "Koning der Engelen" met zijn hulp kunnen wij ons levenspad heb kennen!
Hij is de hoeder van het witgouden licht dat staat voor transcendente en het transparante, goud duidt op totale verandering. Hij helpt bij transformeren van ons persoonlijke levensplan.

Auraspray Michael

Michaël beschermt je tegen alles wat niet goed voor je is. En verbreekt alle verbindingen die je wenst te verbreken. Aartsengel Michaël is de hoeder van de eerste lichtstraal, de kleur is blauw. Blauw is de kleur van rust vrede en geborgenheid. Daarom helpt Aartsengel Michaël je op een kalme manier door moeilijke situaties heen. Hij is het licht als we ons onzeker en angstig voelen. Hij trekt het goede aan en dat wat je niet nodig hebt aan situaties die je naar beneden trekken houdt hij op afstand. Je intuïtie is de leidraad van je leven, alleen je intuïtie brengt je naar je levenspad. Hij helpt je om verbindingen te verbreken als je die niet meer nodig hebt. Ook zal hij je beschermen tegen kwaad.

Auraspray moeder aarde

Moeder aarde zet je terug in je basis waardoor je je ontspannen en veilig voelt.
Moeder aarde olie zal je helpen de verbinding met de aarde te herstellen. Veel mensen zijn het contact met haar verloren en daarom niet goed gegrond. Dit niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten.

* Je kan je onveilig en onrustig voelen.
* Heb je last van angsten.
* De energie stagneert en wordt niet afgevoerd wat kan leiden tot hoofdpijnen, niet goed kunnen concentreren/leren en vergeetachtigheid.
* Het lukt niet om die dingen vorm te geven waar je naar verlangt.
* Als je vaak te kampen hebt met geldproblemen of problemen met andere basisbehoeften zoals werk en huisvesting.
* Allerhande lichamelijke klachten die te maken hebben met het eerste chakra
* Slaapproblemen.
* Leef je te veel in je hoofd?
* Ben je een dromer of een denker? Voel je je aan het einde van de dag uitgeput en leeggezogen, moeder aarde zal je sterken in je energie.

Auraspray monstertjes
Voor als kinderen tot een jaar of 10 worden geplaagd door angst. Ze zijn bang voor het donker of er zitten enge monsters onder het bed.
Door voor het slapen gaan een verhaaltje te verzinnen waarin je kind de held speelt kun je je kind weerbaarder maken. Laat hem of haar zelf de monsters weg sprayen.

Auraspray Phoenix

De Phoenix is een mytisch wezen in de vorm van een vogel. De Phoenix verbrand en herrijst weer uit zijn eigen as. Dit kun jij ook! Het leven is met fasen lastig en gebeurtenissen kunnen je op wrede manier van je voeten vegen. Je zit dan "rock bottum". Je kunt daar blijven zitten maar je kunt ook de keuze maken om jezelf weer 'opnieuw te laten her-rijzen'. Als een nieuw mens en alles wat je geleerd hebt tijdens deze fase. Je hebt geleerd over jezelf en over al het andere en je bent gegroeid! Je kunt vanaf een afstand makkelijk zien wat de periode waar je vandaan komt je heeft gebracht. Ook al zal het met vallen en opstaan gaan, je kunt her-rijzen uit de as van je verleden en weer gelukkig worden en genieten van al het mooie wat het leven je ook te bieden heeft.

Auraspray psychisch
Deze olie helpt om de traumatische ervaring op psychisch niveau te verwerken. Je voelt in je hoofd dat de linker en rechter hersenhelft in balans komen. Als een traumatische ervaring niet goed of voldoende wordt verwerkt, door de hersenen wel te verstaan, kan de ervaring ernstige belemmeringen veroorzaken waardoor het leven niet meer als aangenaam wordt ervaren. Doordat de hersenen de ervaring ergens anders "opslaan" wordt het trauma hanteerbaar en belemmerd het niet meer je leven.

Auraspray Raphael
Aartsengel Raphaël is de hoeder van de vijfde lichtstraal en heeft de kleur smaragdgroen. Deze kleur staat voor heling, geestelijke wedergeboorte, medeleven en harmonie. Willen wij onszelf of anderen helpen te genezen roepen wij deze aartsengel aan. Laat samen met Raphaël de smaragdgroene lichtstraal door je handen stromen als je bijvoorbeeld een energie behandeling geeft.  Raphaël brengt in balans alles dat is overhoopgehaald. Hij helpt onszelf terug te vinden op ieder niveau.

Auraspray rookkwarts

Helpt je te concentreren en je bij de les te houden als je met mentale activiteiten bezig bent. Goed in tijden waarin testen of examens worden afgelegd. Laat het gevoel van faalangst verdwijnen. Ook reinigt deze spray het basischakra en het grondingskoord waarmee je bent verbonden met de aarde. Op deze manier krijg je geen 'ruis' op je verbinding met de aarde en blijft dit prettig aanvoelen. Door al het leed wat er tegenwoordig is worden we constant geconfronteerd. Niet alleen via de media maar ook via het energie systeem van de aarde komt de negatieve energie bij je binnen. Het is dus belangrijk om je grondingskoord en wortels schoon te houden.

Bij vervuiling van elektrosmog en straling werkt deze spray neutraliserend.

Auraspray rozenkwarts

Deze liefdevolle spray verbind je met je hartchakra en zorgt ervoor dat blokkades los kunnen komen. Help je om je eigenliefde te vergroten en compassie te voelen, ook naar jezelf toe. Een fijne spray om te gebruiken bij kinderen die verdrietig zijn, het kalmeert ze en geven een liefdevolle omarming tijdens hun verdriet zonder het weg te willen stoppen.

Een fijne spray voor ouderen en kinderen die angstig zijn, het geeft ze vertrouwen.

Auraspray Seksueel

Als het leven moeizaam gaat door een opgelopen trauma op het tweede chakra..Existentie betekend ZIJN... door opgelopen trauma's kan je werkelijke wezen niet meer in volle wasdom in het lichaam aanwezig zijn waardoor het leven niet optimaal kan worden beleefd. Door gebruik te maken van de energie van de existentie essences kun je op een makkelijke manier de energetische blokkade transformeren. ( soms gebeurt het door alleen maar door het flesjes tegen de blokkade aan te houden).

Auraspray transformatie

Deze compositie is speciaal voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken om het transformatieproces te doorlopen. Het gaat snel, dat is een feit! Met alle klachten van dien. Vermoeidheid en slecht slapen of midden in de nacht wakker worden zijn maar kleine voorbeelden. In de levens van veel mensen volgen gebeurtenissen in rap tempo elkaar op. Deze compositie zal je helpen de grote sprong in de energetische trilleng van de aarde te ondergaan.

Auraspray Turkoois

Naast innerlijke rust en bescherming geeft Turkoois je inzichten waar door je je slachtoffer en bijbehorende destructieve gedachten los kunt laten en daardoor kun je de energie voor iets positiefs en opbouwends gebruiken. Laat de schuldvraag los en wees verantwoordelijk voor je eigen gedrag. Bevorderd het zelfbewustzijn en laat je inzien dat je goed bent zoals je bent. Dit brengt de innerlijke rust tot stand.

Auraspray Uriel

Als je het moeilijk vindt om in je daadkracht te gaan staan en zo de vreugde toe te laten in je leven. Uriël zal je aanzetten tot actie.

Uriël is de hoeder van de zesde licht straal die een rood gouden kleur heeft. De kleur staat voor activiteit en daadkracht, pioniersgeest, hartstocht en energie. Het goud vertegenwoordigd de levensvreugde en optimisme. Uriël geeft je het gevoel van dankbaarheid en een positieve levensinstelling. Met een positieve levensinstelling kunnen we creëren wat we ons voorgenomen hebben.

Auraspray Zadkiel

Met de hulp van Zadkiël kun je vergeven en weer vrij zijn van negatieve gevoelens en gedachten. Zadkiël is de hoeder van de zevende lichtstraal en heeft violet als kleur. De kleur staat voor verandering en transformatie. Zadkiël is onze steun tijdens grote veranderingen, zoals scheiding door dood of echtscheiding, maar ook veranderingen in werk of door verhuizing. Hij bevrijdt ons van datgene dat niet zijn oorsprong heeft in kosmische wetten. Hij maakt ons los van de energie van ons verleden dat ons nu zo belemmerd en zorgt voor een doorbraak en een nieuw begin.

Aura spray zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen, een simpel woord dat veel gebruikt wordt maar niet voor iedereen is het zo vanzelfsprekend. In therapie land komen veel cliënten die een gebrek aan vertrouwen hebben. Gelukkig kun je dit vertrouwen in jezelf maar ook in de wereld en het leven weer opbouwen. Gebruik de olie om je te ondersteunen dit vertrouwen weer op te bouwen en in stand te houden.

Auraspray zonder zorgen

Als angst en piekeren je uit je slaap houdt. Deze geurfrequentie is een rijke compositie en helpt zo uitzonderlijk goed voor mensen die zorgen hebben en waar de emotie angst op de voorgrond staat.

Bedtime smudge spray

Een spray voor het slapen gaan om je energie te reinigen te gronden en te beschermen. Tijdens de nacht verwerken we de dag en reizen we heel wat af. In de nacht ben je ook ontvankelijk voor energie die niet bij je hoort. Deze “ruis” zorgt ervoor dat we onrustig slapen, wakker worden door storende dromen etc. Door deze spray te gebruiken slaap je heel erg diep en wordt je uitgerust weer wakker. De spray kan heel goed worden gebruikt voor kinderen die onrustig slapen. Gebruik de spray dan als roomspray.

Slaap rustig en lekker.

Palo santo spray 100 ml

Palo Santo is van oudsher bekend om zijn reinigende eigenschappen en wordt heden ten dage nog steeds gebruikt bij Sjamanistische rituelen. Palo Santo is hout dat komt uit de oerwouden van Zuid Amerika en wordt gebruikt om heilige rituelen te ondersteunen. Dan wordt het hout zelf aangestoken en veroorzaakt smeulende rook.
De stokjes zijn tegenwoordig makkelijk verkrijgbaar maar worden niet door iedereen gewaardeerd. Als je toch gebruik wilt maken van de reinigende eigenschappen van Palo Santo en je wilt niet met een huis vol rook wil zitten kan je de Palo Santo spray van gebruiken. Spray naar behoeft door de ruimte of over je heen.

Patchouli cologne spray 200 ml

Patchouli cologne spray (200 ml) wordt traditioneel gebruikt voor geluk, relaties en liefde.
Maar ook voor na een meditatie of healing om de ruimte zacht te maken.
De geur is aards, zoet en zacht.

Pinyon aromatherapy spray

Pinyon bomen groeien in het Zuid Westen van de Verenigde Staten en worden door de Native Americans als heilige bomen gezien.
Het hout wordt vaak gebruikt bij ceremonies en bescherming.
 Zoet en zeer aromatisch.

- 100% natural
 - pure wilde kruiden
 - geen chemische toevoegingen

Reinigt de ruimte, maar dan zonder rook.
Doordat er natuurlijke grondstoffen worden gebruikt ziet de spray er wat troebel uit. Dit is normaal. Aromatherapy spray is op basis van een natuurlijke tinctuur van lavendel en etherische olie. Wij gebruiken geen chemische grondstoffen. De altijd-groene pinyon (of piñon) pijnboomsoort groeit in het zuidwesten van de VS langs de heuvels aan de rand van de Californische woestijnbergen, naar het oosten tot in Arizona, New Mexico en Texas en naar het noorden tot in Wyoming. In de bomen groeien eetbare noten, die tot de basisvoeding behoorden van de oerbewoners van Amerika en nog steeds overal worden gegeten. Het hout, vooral wanneer het gebrand wordt, heeft een aparte geur. Deze pijnbomen staan er ook om bekend dat ze de bodem waarin zij groeien beïnvloeden. Deze boom produceert een soort dennenappel die eetbare zaadjes levert (pijnboompitjes), die laat in de herfst worden geoogst. De brandgeur van het hout is de zachte geur van deze boom die kenmerkend is voor de huizen en dorpen in heel New Mexico.

Bestel hier voordelig uw aurasprays

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0