Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourrecht
Snelle levering
Klantbeoordeling 9+
9.2
Chinese geluksmunten

Chinese geluksmunten

0 reactie minuten lezen
Wat is de betekenis achter de Chinese geluksmunt en wat kun je ermee doen? Trek rijkdom en bescherming aan met de Chinese geluksmunten.

 

Trek rijkdom en bescherming aan met de Chinese geluksmunten.

De Chinese munt is een krachtig amulet om rijkdom en bescherming aan te trekken. Ze symboliseren rijkdom, welvaart en overvloed en worden gebruikelijk aan een rood lint vastgemaakt dat dient als een kanaal van vuurenergie waardoor de energie goed kan stromen.

De kracht van de munt komt voort uit de vormen en de symbolen die erin zijn verankerd. Het middelste vierkant vertegenwoordigt de kracht van de aarde. Terwijl de ronde vorm de bescherming van de lucht manifesteert. De beide vormen symboliseren de verbinding tussen hemel en aarde om de schepping in stand te houden.

De munt heeft vier pictogrammen op 1 van de vlakke kanten, die de vier elementen voorstellen. Deze zijde wordt de Yang-kant genoemd omdat het de vier energieën van de natuur bevat. Gezien de kracht van de feng shui-symbolen die erin worden gevonden, genereerde het een grote overvloed aan de mensen en werd het al snel een amulet van welvaart.

Het munt werd gesmeed op bevel van de eerste keizer, die de munt in de nationale munteenheid veranderde. Zodra de munt in omloop kwam, gaf het de economie van het land een kracht die het land tot de dag van vandaag bij elkaar zou houden.

Men zegt dat door Feng Shui-geluksmunten onder het bed te leggen, het gezin wordt beschermd en het geluk en de gezondheid van het gezin verbeterd.


Chinese munten worden ook vaak verwerkt in verschillende sieradenontwerpen, van oorbellen en armbanden tot verschillende kettingen en hangers.
In zekere zin geeft het dragen van mooie sieraden met kristallen of krachtige feng shui-muntsymbolen, een hele goede Feng Shui- energie en ze zijn ook erg populair.

                 

       Geluksmunt aan koord                                                   I-tjing geluksmuntje                                

 

5 Feng Shui geluksmunten betekenis.

De vijf munten roepen de vijf "keizers van het universum" op voor bescherming tegen gevaar en schade en om rijkdom en geluk aan te trekken. De vijf munten staan ​​ook voor de vijf Feng Shui-elementen (metaal, hout, water, vuur en aarde) voor een evenwichtig en harmonieus leven. De munten zijn gebonden met een rode draad en een mystieke knoop om zijn energie te versterken.

 

12 Feng Shui geluksmunten betekenis.


De kleine munten symboliseren 12 maanden en de grote munt symboliseert 1 jaar en ze beschermen jou en familie en vrienden het hele jaar door.

Deze hangers kunnen overal opgehangen worden voor zowel geluk als decoratie.


Hanger geluksmunten met bel.

Het is verbazingwekkend en misschien geloof je het niet, maar het geluid van bellen brengt balans en genezing in elke omgeving!

Ze werken door de kracht van geluidstherapie die stagnerende energie in elke kamer onmiddellijk breekt. Wanneer de bel door beweging een geluid afgeeft, heft het blokkades van energie op in onze geest en in elke ruimte. Het lijkt veel op een wake-up call wanneer het geluid door iets heen breekt dat de vrije stroom van energie blokkeert. Dit werkt in je lichaam en je geest en geeft een gevoel van rust in gespannen situaties of momenten in je leven.

Laat een belletje rinkelen wanneer je een ruzie hebt meegemaakt, negatieve bezoekers bij je thuis hebt gehad of wanneer je een reinigingsritueel uitvoert.Feng Shui-munten voor geld geluk.


Een andere populaire manier om Chinese munten te gebruiken om de energie van geld aan te trekken, is door ze in je portemonnee of in je zak te dragen. Meestal zijn het 3 munten gebonden met een rood gekleurd lint.


Feng shui geluksmunten onder de deurmat.

In de Chinese cultuur is het binnenkomen en verlaten van onze huizen erg belangrijk omdat het de overgang van de ene bewustzijnsstaat naar de andere vertegenwoordigt. Feng shui-regels suggereren dat de juiste deurmat een boost van positieve energie zal geven elke keer dat jij of een gast deze oversteekt om je ruimte binnen te gaan.


Kies het beste voor een zwarte of rode mat zonder gekke teksten. Als je je naam op je deurmat plaatst, betekent dit dat mensen bij elk bezoek hun vieze schoenen aan jouw naam afvegen, dat is ook niet de bedoeling toch?!

Een slimme truc is om Feng Shui-munten met een rood lint onder de mat te stoppen om geld naar je deur te trekken - drie munten zijn oké, maar negen zijn beter. Het is jouw inkom – dus voel zelf aan wat voor jou het beste werkt.

Vergeet niet om de munten met de Yang-zijde / vier karakters naar boven te plaatsen.
Maak de mat regelmatig schoon.

 

Voordat je Chinese munten als remedie gebruikt.


Welke manier je ook kiest om de energie van Chinese munten in je feng shui-cirkel op te nemen, het is altijd een goed idee om je munten eerst te reinigen van eerder opgenomen energie. Je kunt ze reinigen door middel van klank door ze in een klankschaal te leggen en deze een aantal keer aan te slaan, maar je kunt ook een beetje witte salie of wierook branden en de munten door de rook halen om ze te reinigen.

De Chinese munten moeten ook elk  Maan-Nieuwjaar worden schoongemaakt. Of je kunt natuurlijk gewoon nieuwe setjes kopen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »