9.3
Feng shui raamkristallen

Feng shui raamkristallen

0 reactie minuten lezen
Breng meer harmonie en balans in huis met prachtige regenboog kristallen. Heb jij er al één?

Feng shui, Breng meer harmonie en balans in huis met prachtige Regenboog kristallen. Verwonder je over de positieve invloed die deze kristallen kunnen teweegbrengen in jouw omgeving!

https://www.spirituelewinkel.nl/home-living/regenboogkristallen/

 

Het ophangen van een feng shui-kristal voor 1 of meerdere ramen van je huis of kantoor kan verschillende voordelen bieden. Kristallen kunnen positieve energie activeren of negatieve energie afbreken. Ze kunnen ook helpen bij het in evenwicht brengen van gebieden die geen licht en kleur hebben of een chaotische energie hebben.

Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen met het gebruik van feng shui-kristallen bij je thuis.


Wat zijn Feng Shui-kristallen?


De meest populaire Feng shui kristallen zijn gefacetteerde  glaskristallen hangers, gemaakt van geslepen glas met lood. Ze worden gemaakt in verschillende vormen en maten. Je kunt ze vinden in bolvorm - hartvorm - pegel  - druppel of andere leuke vormen.

 dromenvanger kristal

Klik hier voor alle mogelijkheden:

Deze kristallen kunnen voor een raam of in specifieke feng shui-hoeken en andere delen van je huis of werkruimte worden opgehangen. De facet geslepen regenboogkristallen laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en een prachtig kleurenspectrum produceert.
Het gezamenlijke lichtspectrum heeft grote invloed op onze emoties en ons gevoel van welbehagen. Door deze kristalvormen voor je venster te hangen, breng je de macht van de kleuren in je woning. Het zijn kleuren in hun puurste, schitterendste en mooiste vorm!

 

Feng Shui-kristallen gebruiken

Je kunt één enkele feng shui-kristallen hanger ophangen, maar als je deze combineert met verschillende kleine natuurkristallen, dan zullen de kleinere kristallen het specifieke feng shui-gebruik van de kristallen hanger benadrukken. Als het touwtje bijvoorbeeld meerdere kleine rozenkwarts-kristallen bevat, dan kan het worden gebruikt als een liefdeskuur voor feng shui. Met Amethist creëer je meer rust. De 7 kleuren die corresponderen met de 7 hoofdchakra's brengen je lichaam en geest in balans.
Enkele andere plaatsen waar je feng shui-kristallen op kunt hangen

*Voor een raam waar *Sha Chi-energie op gericht is (*Chi staat voor positieve energie, en negatieve energie noemen we Sha Chi. vijandigheid, stilstaand en vuil water, donker, obstakels, doffe kleuren en puntige uitsteeksels.)
*In een lange kleine gang met weinig of geen licht
*In een donkere hoek die gemakkelijk stilstaande energie ophoopt
*In een deel van je huis met te veel chaotische energie, zoals een kleine ruimte met te veel deuren
*In gebieden met snel bewegende chi  (om de beweging te vertragen), zoals voor en achterdeuren die     tegenover elkaar liggen of daar waar een trap tegenover een deur ligt
*Tussen een fornuis en gootsteen in de keuken, om harmonie te brengen in deze botsing tussen vuur (kachel ) en water (gootsteen)
*Boven een bureau of ander werkgebied om de concentratie te verbeteren

 

Kristallen reinigen


Voordat je de nieuwe feng shui-kristallen gebruikt, was je ze onder koud water (of gebruik je een andere methode naar keuze) en laat je ze vervolgens enkele uren in de zon liggen (meestal vier of meer). Dit laadt het kristal op met zonlicht dat zich weer kan verspreiden in licht dat het donker verjaagt en laat bestaande oude energieën los.

Om de energie van je kristallen na verloop van tijd fris en werkend te houden, is het erg belangrijk om je kristallen indien nodig regelmatig te reinigen. In het begin wil je ze misschien volgens een regelmatig schema reinigen, zoals bij elke nieuwe maan. Maar als je een nauwe band ontwikkelt met de energieën van je kristallen, zul je waarschijnlijk voelen wanneer het tijd is om ze te reinigen om negatieve energieën vrij te maken en de kristallen weer op te laden met zuiver licht en energie.

Wacht niet langer en creëer meer harmonie en evenwicht in huis met deze prachtige kristallen!

https://www.spirituelewinkel.nl/home-living/regenboogkristallen/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0