Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourrecht
Snelle levering
Klantbeoordeling 9+
9.1
Feng shui raamkristallen

Feng shui raamkristallen

0 reactie minuten lezen
Breng meer harmonie en balans in huis met prachtige regenboog kristallen. Heb jij er al één?

Feng shui, Breng meer harmonie en balans in huis met prachtige Regenboog kristallen. Verwonder je over de positieve invloed die deze kristallen kunnen teweegbrengen in jouw omgeving!

https://www.spirituelewinkel.nl/home-living/regenboogkristallen/

Regenboogkristallen zijn kristallen die zijn behandeld met een speciaal proces dat een regenboogachtig effect creëert op het oppervlak van het kristal. Dit effect wordt bereikt door een dunne laag metaal op het oppervlak van het kristal aan te brengen door middel van een proces dat bekend staat als vacuümdepositie.

Het metaal dat wordt gebruikt om het regenboogeffect te creëren, kan variëren van titanium en goud tot andere metalen zoals zilver en koper. Wanneer het licht door het kristal gaat en wordt gebroken door de laag metaal, ontstaat er een prachtig kleurenspectrum dat lijkt op een regenboog.

Het ophangen van een feng shui-kristal voor 1 of meerdere ramen van je huis of kantoor kan verschillende voordelen bieden. Kristallen kunnen positieve energie activeren of negatieve energie afbreken. Ze kunnen ook helpen bij het in evenwicht brengen van gebieden die geen licht en kleur hebben of een chaotische energie hebben.

Regenboogkristallen worden vaak gebruikt als decoratieve objecten en in spirituele praktijken vanwege hun schoonheid en de veronderstelde helende eigenschappen. Ze worden ook wel "aura-kristallen" genoemd vanwege hun vermeende vermogen om de aura van een persoon te versterken of te zuiveren.


Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen met het gebruik van feng shui-kristallen bij je thuis.


Wat zijn Feng Shui-kristallen?


De meest populaire Feng shui kristallen zijn gefacetteerde  glaskristallen hangers, gemaakt van geslepen glas met lood. Ze worden gemaakt in verschillende vormen en maten. Je kunt ze vinden in bolvorm - hartvorm - pegel  - druppel of andere leuke vormen.

 dromenvanger kristal

Klik hier voor alle mogelijkheden:

Deze kristallen kunnen voor een raam of in specifieke feng shui-hoeken en andere delen van je huis of werkruimte worden opgehangen. De facet geslepen regenboogkristallen laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en een prachtig kleurenspectrum produceert.
Het gezamenlijke lichtspectrum heeft grote invloed op onze emoties en ons gevoel van welbehagen. Door deze kristalvormen voor je venster te hangen, breng je de macht van de kleuren in je woning. Het zijn kleuren in hun puurste, schitterendste en mooiste vorm!

 

Feng Shui-kristallen gebruiken

Je kunt één enkele feng shui-kristallen hanger ophangen, maar als je deze combineert met verschillende kleine natuurkristallen, dan zullen de kleinere kristallen het specifieke feng shui-gebruik van de kristallen hanger benadrukken. Als het touwtje bijvoorbeeld meerdere kleine rozenkwarts-kristallen bevat, dan kan het worden gebruikt als een liefdeskuur voor feng shui. Met Amethist creëer je meer rust. De 7 kleuren die corresponderen met de 7 hoofdchakra's brengen je lichaam en geest in balans.




Enkele plaatsen waar je feng shui-kristallen op kunt hangen

*Voor een raam waar *Sha Chi-energie op gericht is (*Chi staat voor positieve energie, en negatieve energie noemen we Sha Chi. vijandigheid, stilstaand en vuil water, donker, obstakels, doffe kleuren en puntige uitsteeksels.)

*Voor het raam: Hang het kristal voor het raam in het zuiden of zuidoosten van de ruimte om de energie van de zon te vangen en te reflecteren. Dit kan helpen om positieve chi en overvloed aan te trekken.

*In een lange kleine gang met weinig of geen licht

*In een donkere hoek die gemakkelijk stilstaande energie ophoopt

*In een deel van je huis met te veel chaotische energie, zoals een kleine ruimte met te veel deuren

*In gebieden met snel bewegende chi  (om de beweging te vertragen), zoals voor en achterdeuren die     tegenover elkaar liggen of daar waar een trap tegenover een deur ligt

*Tussen een fornuis en gootsteen in de keuken, om harmonie te brengen in deze botsing tussen vuur (kachel ) en water (gootsteen)

*Boven een bureau of ander werkgebied om de concentratie te verbeteren

*In het midden van de ruimte: Hang het kristal in het midden van de ruimte om de energie te centreren en een gevoel van evenwicht te creëren. Dit is vooral nuttig in een ruimte waar veel activiteit is.

*In de slaapkamer: Hang het kristal in de slaapkamer om rustige energie aan te trekken en een gevoel van ontspanning te creëren. Plaats het kristal echter niet direct boven het bed, omdat dit onrustige energie kan veroorzaken.

Het is belangrijk om te onthouden dat feng shui kristallen niet de enige oplossing zijn voor het verbeteren van de energiestroom in een ruimte. Ze kunnen echter een nuttige aanvulling zijn op andere feng shui-praktijken en kunnen bijdragen aan een positieve en harmonieuze sfeer in huis.

 

Kristallen reinigen


Voordat je de nieuwe feng shui-kristallen gebruikt, was je ze onder koud water (of gebruik je een andere methode naar keuze) en laat je ze vervolgens enkele uren in de zon liggen (meestal vier of meer). Dit laadt het kristal op met zonlicht dat zich weer kan verspreiden in licht dat het donker verjaagt en laat bestaande oude energieën los.

Om de energie van je kristallen na verloop van tijd fris en werkend te houden, is het erg belangrijk om je kristallen indien nodig regelmatig te reinigen. In het begin wil je ze misschien volgens een regelmatig schema reinigen, zoals bij elke nieuwe maan. Maar als je een nauwe band ontwikkelt met de energieën van je kristallen, zul je waarschijnlijk voelen wanneer het tijd is om ze te reinigen om negatieve energieën vrij te maken en de kristallen weer op te laden met zuiver licht en energie.

Wacht niet langer en creëer meer harmonie en evenwicht in huis met deze prachtige kristallen!

https://www.spirituelewinkel.nl/home-living/regenboogkristallen/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »