9.3
Morning Star Wierook

Morning Star Wierook

0 reactie minuten lezen
Morning star wierook,. Alles dat je moet weten over deze zuivere, aromatische geurstokjes.

Als je op zoek bent naar een heerlijke en pure wierook, dan moet je zeker eens de geuren van Morning Star proberen. Dit is één van onze favorieten onder de wierook!

Wat is Morning star wierook

Morning Star wierook is misschien wel de meest bekende en populaire Japanse wierook in het Westen. Het wordt geproduceerd door Nippon Kodo, een bedrijf dat al meer dan 400 jaar traditionele Japanse wierook maakt! Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht door Jyuemon Takai, een bekwame wierookmaker die exquise wierook en exotische geuren leverde aan de keizer van Japan en het Royal Court. Veel van de formules die hij ontwikkelde werden de basis voor de huidige lijn van Morning Star Incense.

Het bedrijf gelooft dat wierook de kracht heeft om de geest te kalmeren en ontspanning en rust te creëren. Morning Star-wierook werd in de jaren 60 gemaakt als een perfecte Mainichi Koh - Everyday Incense. Het wordt al meer dan 40 jaar aanbeden door zowel de Japanners als door mensen over de hele wereld. Deze wierook is uitermate geschikt om een ​​ontspannen sfeer te creëren voor meditatie, gebed, yoga enzovoort. Morning Star wierook is van zeer hoge kwaliteit, maar heeft ook een zeer betaalbare prijs, waardoor het perfect is om elke dag te branden!

Het leidende principe van Nippon Kodo is:

Morning star principe

Mooi toch!

Hoe wordt Morning Star wierook gemaakt

Nippon Kodo maakt al hun wieroken voornamelijk met de hand, zoals ze al honderden jaren doen. Hierbij gebruiken ze grondstoffen van extreem hoge kwaliteit om een ​​werkelijk exquise wierooklijn te maken. Als eerste worden de natuurlijke gommen en harsen van kostbare houtsoorten en bloemeningrediënten in vaten gedaan en gemengd met andere biologische grondstoffen. Deze ingrediënten worden vervolgens in machines geplaatst die lange reeksen wierook maken die op spaghetti lijken.

De wierook wordt vervolgens gesneden en gedroogd in een grote kamer waar vocht en temperatuur worden gecontroleerd door middel van een traditioneel systeem van houten luiken en ramen die worden gemanipuleerd om de juiste hoeveelheden lucht en licht binnen te laten. Als de wierook een aantal dagen heeft gedroogd, kan deze worden verpakt en verzonden om mensen over de hele wereld vrede en vreugde te brengen!

Morning star wierook handgemaakt

Voordelen van Morning star wierook:

Net als bij andere soorten Japanse wierook, bevat Morning Star wierook geen hout- of bamboekern, wat betekent dat je een zeer schone brandende en pure geur krijgt zonder houtgeur. Elke doos wordt geleverd met een kleine keramische tegelbrander, zodat de wierook direct uit de doos kan worden gebruikt. Deze wierook produceert heel weinig rook bij het branden, en de rook die het produceert is licht en heel zacht. De elegante, eenvoudige geuren van deze wierook zullen een rustige, vredige sfeer creëren en zowel lichaam als geest ontspannen.

- Geen bamboe kern, schone verbranding, pure geur
- Elk doosje bevat een keramische tegelbrander

- Korte sticks, minder as, en

- Door de meegeleverde brander ook handig om mee te nemen op reis.

- 50 sticks per pakje

- Brandduur per stokje ca. 30 minuten
- Perfect voor dagelijks gebruik
- Zeer weinig rook bij het branden

Waar en waarvoor kun je Morning star wierook gebruiken.

 Morning Star wierookgeuren creëren een sfeer van rust en sereniteit.

Ze zijn dus perfect als je een ontspannen sfeer wilt creëren voor meditatie, gebed en yoga.
Maar ook als je wil lezen, muziek wilt luisteren, knutselen of andere activiteiten waarbij je wel wat ontspanning kunt gebruiken.

Je kunt Morning Star wierook kopen in een breed scala aan mooie geuren. Elk pakje bevat 50 wierookstokjes. Morning Star wierook is verkrijgbaar in een ongelooflijke verscheidenheid aan geuren. Als je niet zeker weet welke geur voor jou geschikt is, kan het volgende je helpen om te beslissen.

 *Als je op zoek bent naar een geur om een ​​ontspannende of verleidelijke omgeving te creëren, probeer dan amber, jasmijn, muskus of vanille.

 *Als je op zoek bent naar een verfrissende, opbeurende geur, probeer dan cederhout, groene thee of dennen.

 *Als je op zoek bent naar een helende, therapeutische geur, probeer dan de lavendel of roos.

 En als je iets zoekt om de perfecte ruimte te creëren voor meditatie, yoga of een ander soort spirituele oefening, dan wil je misschien sandelhout of de patchouli proberen!

Welke geuren zijn er en waar staan ze voor:

Morning Star Sandelhout heeft al veel zielen gewonnen met zijn zachte geur.

Sandelhout is een veelgebruikt ingrediënt, dat een langdurige geur afgeeft. Veel mensen houden van de zoete, houtachtige geur van sandelhout wierook, en de Morning Star sandelhout wierook van is één van onze bestverkochte producten.

Volgens boeddhistische principes transformeert de geur van sandelhout iemands verlangens en behoudt het de alertheid van een persoon tijdens het mediteren.

Frankincense De zoete en warme geur van Frankincense - die rustgevend en verwarmend is voor de ziel. Een nieuwe toevoeging aan de Morning Star-geurfamilie in 2016, samen met Mirre en Salie.

Frankincense is een aromatische hars die wordt verkregen uit bomen van het soort Boswellia. Het meeste wordt in Somalië geoogst; de rest komt uit aangrenzende landen zoals Ethiopië, Soedan en Zuid-Arabië.

Frankinsence wordt al meer dan 5.000 jaar verhandeld als een gewaardeerd en belangrijk aromatisch ingrediënt. Het gebruik en de vermelding ervan is wijdverbreid in veel culturen en religies. In het Christian Christmas Story (geboorte van Jezus) bracht een van de 3 koningen / wijze mannen (Caspar) het geschenk van wierook met zich mee - Jezus erkennende als een godheid.

Terwijl het eerste geregistreerde gebruik van Frankinsence wierook door de Egyptenaren al 5000 jaar geleden was, werd dit later overgenomen door de Grieken, Romeinen en Israëlieten. Bovendien gebruiken veel Aziatische religies, zoals het hindoeïsme en de islam, wierook als onderdeel van hun religieuze ceremonies.

Morning Star Jasmine een krachtig ontspannende, bloemige geur.

De geur van wilde jasmijn - vaak aangeprezen als een natuurlijke remedie tegen stress, angst, depressie, vermoeidheid, menstruatiekrampen en menopauzeklachten. Er wordt ook gezegd dat het werkt als een afrodisiacum. De naam Jasmine is afgeleid van het Perzische yasmin wat 'een geschenk van God' betekent, zo genoemd vanwege de intense geur van de bloemen.

Er zijn meer dan 300 soorten van de plant die voornamelijk voorkomen in de tropische en warme gematigde streken van de wereld, hoewel er enkele worden aangetroffen in landen met koude winters. Essentiële olie van jasmijn is de natuurlijke olie met het meest delicate, rijke en zeer mooie zoete bloemenaroma, waardoor het een waardevol ingrediënt is voor veel cosmetische producten. Jasmijn is een van de oudst bekende en meest gebruikte botanische geuren - gevonden in meer dan 80% van alle vrouwengeuren en 33% van de mannen.

Hersenscans toonden aan dat de jasmijngeur de effecten versterkt van een chemische stof genaamd GABA op zenuwcellen, en verlicht daarmee angst en moedigt rust aan.

Morning Star Lavendel Japanese Incense - een bekende vrouwelijke geur.

De geur van kalmerende lavendel - afgeleid van Lamiaceae, is een bloeiende plant uit de Mint-familie. Het is te vinden in de bergachtige gebieden rond de Middellandse Zee maar groeit ook veel in zonnige gebieden in Europa, Australië en de VS.

De Latijnse oorsprong van lavendel (lavare) verwijst naar het Romeinse gebruik van lavendel in baden als een geprefereerd reinigingsmiddel. In aromatherapie en kruidengeneesmiddelen wordt lavendel sterk geassocieerd met het bevorderen van ontspanning en slaap.

Morning Star Cederhout Japanse wierook - Houtachtig, harsachtig en krachtig.

Deze wierook heeft de geur van natuurlijk cederhout. Dit is een kenmerkende houtachtige, kruidige harsachtige geur - en je kent hem waarschijnlijk al, aangezien cederhout een ingrediënt is in veel soorten geuren en melanges. Cederhout wordt gebruikt als een natuurlijk afweermiddel tegen motten en andere insecten; en in de aromatherapie wordt het gebruikt om energieën te kalmeren en in balans te brengen en om spiritualiteit te bevorderen.

Cederhout als aromatisch ingrediënt heeft een lange historische traditie. Echte cederbomen (Pinaceae) komen oorspronkelijk uit bergachtige streken van Libanon, de Himalaya en rond de Middellandse Zee. Het moet niet worden verward met aromatische ingrediënten van verwante bomen zoals jeneverbessen of cipressen - cederhout is zeldzamer, duurder en veel van krachtiger.

Morning Star Sage Japanese Incense - Fris, groen en een ideale mengkeuze.

De frisse frisheid van salie belichaamt deze kruidengeur.

Dit is een opbeurende en positieve geur. Zijn groene, kruidige tonen maken hem ideaal om te mengen met houtachtige geuren zoals sandelhout en cederhout.

De knapperige frisheid van salie wordt belichaamd in deze kruidengeur. In veel culturen beschouwd als een heilige plant, wordt het gebruikt om lichaam en geest te zuiveren. Volgens een verhandeling uit de XIIIe eeuw, "waarom zou een man sterven terwijl er salie in zijn tuin groeit?" De geur wordt geassocieerd met genezing en bescherming.

Morning Star Vanilla Japanese Incense - Een zoete, warme en kalmerende geur.

De geur van zoete vanille - brengt een sfeer van rust in uw kamer terwijl deze brandt.
Dit is een perfecte geur voor herfst- / wintertijd en past goed bij andere in de Morning Star-reeks, zoals dennen, wierook, mirre en amber om een ​​speciale geur te creëren tijdens de kersttijd.

Morning Star Amber Japanese Incense - een aardse en oosterse geur.

De geur van rijke amber die warm, muskusachtig, rijk en honingachtig is. Dit is een perfecte geur voor herfst- / wintertijd en past goed bij andere in het assortiment van Morning Star, zoals dennen, wierook en vanille om een ​​speciale geur te creëren tijdens de kersttijd.

Sweet White Sage Japanse wierookstokjes

Deze stokjes verspreiden de kruidengeur van knapperige, vers geplukte witte salie. Dit is een robuuste geur en zeker de meest gedurfde in het Scentsual-assortiment.

Deze plant komt oorspronkelijk uit de westelijke delen van de VS en wordt door inheemse Amerikanen al jaren vereerd als 'Sacred Sage'. Het gebruik omvat heilige, reinigings- en zuiveringsceremonies. In onze huizen wordt de geur Witte Salie gebruikt om de lucht te reinigen, de geest leeg te maken om nieuwe positieve gedachten en creativiteit te versterken en de energiebalans te herstellen.

Morning Star Lotus Japanese Incense - een luxe bloemige geur.

De geur van exotische lotus - een bloem / geur die wordt gebruikt en vereerd in de religies van het boeddhisme, hindoeïsme en jaïnisme.

De lotus groeit in modderig water, en het is deze omgeving die de meest letterlijke betekenis van de bloem geeft: opstijgen en bloeien boven de duisternis om verlichting te bereiken. In de boeddhistische legende werd gezegd dat overal waar de Boeddha liep, lotusbloemen bloeiden. In het hindoeïsme wordt de lotusbloem vooral geassocieerd met Vishnu en Brahma.

Het is gebruikelijk in alle Aziatische religies dat sommige (vooral de belangrijkste) goden zittend op een lotusbloem worden afgebeeld.

De populaire mantra 'Om Mani Padme Hum' zoals gebruikt in yoga, mindfulness en veel boeddhistische praktijken verwijst rechtstreeks naar de Lotus (Padme). Daarom is deze geur vooral populair bij mensen die deze "Wees gegroet het juweel in de lotus" manta regelmatig gebruiken.

Morning Star Musk Japanese Incense - romig, poederachtig en sensueel.

De geur van elegante musk. Het musk-ingrediënt in dit product is synthetisch - NIET van een dierlijke bron.

Muskusgeur is een klassiek basis ingrediënt - bestaande uit grote, zware moleculen die langzaam verdampen. Dit geeft deze geur een langdurig karakter. Als een sterke basisgeur is dit ook perfect om te mengen met andere geuren. Rozengeur is een goed voorbeeld.

Morning Star Rose Japanese Incense - Een schone en zachte bloemige geur.

Rose, is de koningin van parfum. Het aroma geeft een gevoel van vriendschap en vrede. Het verlicht de spanningen, zuivert onze gedachten en verandert in liefde.

Met zijn lichtheid en frisheid is dit een geweldige geur om regelmatig te verbranden.

Morning Star Patchouli Japanse wierook - krachtig en suggestief.

Patchouli is een kruidensoort uit de muntfamilie die wetenschappelijk bekend staat als Pogostemon cablin. Het heeft een krachtige geur die meer houtachtig is dan kruidig.

Het wordt al sinds de oudheid gewaardeerd.

Het geeft 's morgens vroeg energie om de dag door te komen. In de schemering wordt het een bekend afrodisiacum omdat het de zintuigen scherpt en de creativiteit verhoogt. Er wordt ook gezegd dat het antibacteriële effecten heeft.

Morning Star Pine - levendig, houtachtig en stimulerend

Deze dennennaaldgeur is opwekkend en verfrissend en geeft een sterk, schoon dennenaroma af. Het doet je misschien denken aan een wandeling door een kerstboomboerderij of een dicht dennenbos. Een lichte introductie in houtachtige geuren.

Dit is één van de geuren die we aanbevelen om in een blend te branden om een ​​kerstgeur te creëren, samen met wierook, mirre, amber, vanille en kaneel.

Morning Star Myrrh Japanse wierook - Zoete en kruidige tonen vormen de warme, uitnodigende geur van mirre.

Kruidige en zoete tonen vormen de warme, uitnodigende geur van mirre. Het wordt al sinds de oudheid gebruikt om pijn en spanningen te verzachten en om zichzelf te troosten in geval van verdriet: mirre is als een balsem voor lichaam en geest. De geur wordt geassocieerd met sereniteit en zuivering.

Net als wierook wordt Mirre geoogst van een boom (Commiphora molmol) en is het een hars die stolt en uitdroogt tot harde 'tranen' nadat de bast is doorgesneden. Mirre wordt geproduceerd in veel landen in het Midden-Oosten, waaronder Zuid-Arabië, Oman, Jemen, Ethiopië, Eritrea en Somalië. Het gebruik ervan is al duizenden jaren synoniem in de regio als ingrediënt voor wierook, parfum, voor medische doeleinden en voor gebruik bij het balsemen.

Een andere bekende link naar de regio is Mirre (zoals wierook) die voorkomt in het christelijke kerstverhaal (de geboorte van Jezus). Mirre als het geschenk dat werd gebracht door de wijze man / koning genaamd Balthazar, de koning van Tarse en Egypte.

Morning Star Green Tea Japanese Incense - een 'verfrissende' wierookkeuze.

De geur van verfrissende groene thee. Het aroma van deze sticks is verwant aan de geur van een kopje vers gemaakte groene thee.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als je nog steeds niet zeker weet wat voor soort Morning Star-wierook de juiste is voor jou, dan kun je het Morning Star voordeelpakket bekijken. Dit pakket bevat 5 pakjes van elk 50 stokjes, met in elk pakje een wierookhoudertje van keramiek! De geuren in het pakketje zijn: Jasmin - Sandalwood – Pine – Rose en Patchouli. Als je niet zeker weet welke geur de juiste is voor jou, of verschillende geuren wilt uitproberen, dan is dit pakketje de perfecte optie!

Morning Star Wierook voordeelpakket
Tot slot, als je op zoek bent naar een prachtig cadeau voor een vriend of geliefde, kun je ook kiezen voor het Morning Star voordeelpakket. Deze set is het perfecte, elegante cadeau voor bijna iedereen en kan helpen om een ​​sfeer van rust en kalmte te creëren in elk huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0