Web Angel

Piramides en hun energie

Door:Karin
Piramides en hun energie
Geloof jij in de magische kracht van de piramide?

De piramide in het verleden en in het heden.

Geloof jij in de magische kracht van de piramide?

Toen ik van een vriendin hoorde dat haar was aangeraden om een piramide onder haar bed te zetten voor een betere nachtrust keek ik haar vragend aan. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord en wist ook niet wat ik ervan moest vinden omdat ik zelf nul piramide ervaring had. Nu ben ik van nature nogal nieuwsgierig en vroeg mijn vriendin na een tijdje naar haar bevindingen. Zij sliep blijkbaar na een dag of 2 als een pasgeboren baby maar ik was er voor mezelf nog niet uit of dit door de piramide kwam of doordat zij heilig geloofde in de werking ervan. Ik heb me dus een beetje verdiept in de piramide en geëxperimenteerd met de magische energie die daaraan wordt toegekend en zal je er iets meer over vertellen.

De piramide in het verleden

Piramiden werden door vele oude beschavingen gebouwd met een religieus of ceremonieel doel. Geen enkel land kent zo’n indrukwekkend en invloedrijk verleden op het gebied van piramiden dan het magische Egypte. De eerste Egyptische piramide is ruim 4500 jaar geleden gebouwd als grafmonument voor een Egyptische farao. Zijn opvolgers deden hetzelfde en lieten zich ook zo begraven. Ze werden na hun dood ook gemummificeerd en met hun kostbaarheden in het binnenste van de piramide gelegd. De energie die zich in de piramide bevindt zou ervoor zorgen dat de inhoud langer bewaard blijft. De piramiden werden niet alleen in Egypte gebouwd. 

Ook in China en Mexico zijn piramiden gebouwd. In Mexico bouwden de mensen de piramiden vooral voor de Goden. 

De piramide in het heden 

Vandaag de dag spreekt de magische werking van piramides nog steeds tot onze verbeelding. De piramide zou door zijn bijzondere vorm een soort ontvanger en versterker zijn, of een resonant van verschillende energievelden, zoals elektro-magnetische golven, kosmische golven, elektrische ontladingen, zwaartekrachtgolven, etc., die onze planeet omgeven en die zich dus ook in lucht rondom en in een piramide bevinden. 

Binnen in de piramide komen deze verschillende ontvangen energieën met elkaar in contact. 

Met een kristallen of edelsteen piramide kun je gericht met energie werken. De punt van de piramide fungeert als een soort antenne en trekt energie aan uit de kosmos. Deze energie wordt via de zij en onderkant afgegeven aan alles en iedereen die zich in de buurt van de piramide bevindt. Als je een open piramide hebt dan zit je midden in deze energie en bent afgesloten van de energie aan de buitenkant van de piramide.

Sommige mensen bouwen een piramide om in te mediteren of zich even terug te trekken van alle chaos om zich heen.

Toepassingen

Je kunt een piramide onder je bed zetten voor een betere nachtrust. Denk hierbij vooral aan een orgoniet piramide met Amethist, Seleniet of Toermalijn, of een kristallen piramide. Je kunt een piramide boven je kruin zetten (als je ligt) om hoofdpijn te verzachten. Een kristallen of piramide van of met Bergkristal is geschikt om jezelf of een object van "zuiverende" energie te voorzien. Vergelijk het met een douche, al het "vuil" weg en weer zo puur als een pasgeboren baby.

Een piramide met Citrien of Peridoot kun je in de rijkdom/welvaart hoek plaatsen. Meer Feng shui hyperlink. Door een foto van iets of iemand onder een piramide te plaatsen richt je hier positieve en reinigende energie op. Voedsel zou langer vers blijven in een piramide.

Positie:

De piramide dient in NOORD/ZUID-richting te worden gezet. De zijden van de piramide moeten evenwijdig aan de windstreken lopen en liever niet in de buurt van elektrische apparatuur.

 

Onze kristallen en Orgone piramides zijn een krachtig middel om ruimtes energetisch weer in balans te brengen.

hieronder een overzicht van de orgone piramides en hun kwaliteiten Deze mooie piramides zijn een krachtig middel om ruimtes energetisch weer in balans te brengen. Orgone betekent levensenergie, Chi, Ether en Prana. Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. In het bijzonder bevat het Herkimer kristal die helpt bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgone negatieve energieën om in positieve energie en is effectief tegen negatieve aardstralen, spininversie en elektrosmog.

Orgone piramide Citrien verwarmt en geeft energie aan elk niveau van het leven.
Het is een steen van overvloed. Wanhoop en negativisme zijn niet op hun plaats bij Citrien, want deze steen bevordert het oplossen van groeps- of familieconflicten.
Citrien vergroot het zelfrespect en zelfvertrouwen. Het maakt u minder gevoelig, vooral voor kritiek en moedigt handelen op basis van opbouwende kritiek aan.
U ontwikkelt een positieve houding met behulp van dit kristal en leert optimistisch vooruit te kijken (met de stroom meegaan i.p.v. in het verleden te blijven hangen).
Geestelijk vergroot Citrien het concentratievermogen en maakt het de geest weer levendig.  
Het bevordert innerlijke kalmte zodat wijsheid naar boven kan komen. Deze steen maakt de hogere geest wakker.
Citrien heeft een positieve werking op de zonnevlecht (3e chakra)

Orgone Piramide Lapis lazuli

Lapis Lazuli is een prachtige blauwe steen die een rustige en kalmerende energie uitstraalt. Het is de steen bij uitstek voor de vriendschap. In Lapis Lazuli zijn vaak goudkleurige insluitingen van Pyriet zichtbaar, dat voor kracht en moed zorgt. Lapis Lazuli helpt bij het duidelijker kijken naar de eigen mogelijkheden, bevordert het idealisme en zorgzaamheid.
Het is een steen die door zijn opvallende kleur een echte persoonlijkheid is en dat ook uitstraalt. Geeft zelfvertrouwen. Lapis Lazuli heeft een positieve werking op het vijfde (derde oog) chakra

Orgone Piramide Jade

Deze prachtige edelsteen stimuleert liefde en verzorging en wordt geassocieerd met het hartchakra. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoedt en voor harmonie zorgt.
Jade stabiliseert de persoonlijkheid en integreert het de geest met het lichaam. Het bevordert de zelfredzaamheid.Jade verjaagt negatieve gevoelens, verzacht de geest, stimuleert ideeën 
en laat taken minder ingewikkeld lijken.Op het voorhoofd gelegd zorgt dit kristal voor dromen vol inzichten. Het helpt u ongewenste gevoelens zoals irritatie los te laten.
Spiritueel moedigt Jade u aan te worden wie u echt bent. Het helpt u uzelf te zien als een spiritueel wezen op een menselijke reis en haalt verborgen kennis naar boven.
Jade heeft een positieve werking op het vierde (hart) chakra

Orgone Piramide Turkoois

Turkoois schept evenwicht in alle chakra's en brengt mannelijke en vrouwelijke energie in balans.Helpt bij het spreken in het openbaar.
Psychisch heft Turkoois zelfsabotage op en zorgt voor innerlijke kalmte en alertheid.Het stimuleert romantische liefde en is een uitstekende steen bij uitputting, depressie of paniekaanvallen.

Orgone Piramide rode Jaspis

Jaspis rood stimuleert het kruinchakra, aardt energie en herstelt onjuiste situaties. Dit kristal brengt problemen aan het licht voordat ze te groot worden en biedt inzicht in de moeilijkste situaties. 
Als er met uw emoties wordt gespeeld, brengt het kalmte. Rood Jaspis stimuleert de basischakra’s en biedt ondersteuning in tijden van stress. 
Jaspis brengt yin en yang met elkaar in evenwicht en de fysieke, emotionele en geestelijke lichamen in harmonie met het etherische gebied. 
Jaspis leert u snel te denken en bevordert het organisatorische vaardigheden en het doorzien van projecten. De steen stimuleert de verbeelding en zet ideeën om in actie.

Orgone Piramide Amethist

Amethist is de steen van de hoogste geestelijke macht en hoort bij het zevende chakra. De mooie paarse kleur maakt ernstig, geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen.
Een uitstekende steen dus als u gaat mediteren of om bijv. in een ruimte te zetten om een ontspannen sfeer te creëren. Een Amethist onder het kussen kan goed helpen bij slapeloosheid, werkt verzachtend bij spanningshoofdpijn en is een steun bij het loslaten en verwerken van verdriet.

Pyramide Orgone met seleniet en zwarte tourmalijn

Deze piramide is erg bijzonder doordat er Seleniet en Toermalijn is toegevoegd aan de standaard  kristallen, hars en metalen. Seleniet wordt ook wel de engelensteen genoemd door de hoge vibratie die deze steen uitzendt.Deze steen is weldadig voor lichaam geest en ziel en zuivert tevens de ruimte waarin hij staat.Deze steen is zelfreinigend. Seleniet versoepelt het contact met gidsen en engelen en andere hogere wezens.Toermalijn is een sterk aardende en beschermende steen. Het houdt alle vormen van negativiteit weg indien in huis geplaatst of gedragen op zak.

Piramide Orgone zwarte tourmalijn met flower of life

Flower of Life is goed voor genezing en helpt een verbinding met het hogere zelfbewustzijn te maken. De flower of life is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.

-Toermalijn is een sterk aardende en beschermende steen. Het houdt alle vormen van negativiteit weg indien in huis geplaatst of gedragen.

Piramide Orgone Bergkristal met zwarte tourmalijn en 4 koperen spiralen

Toermalijn is een sterk aardende en beschermende steen. Het houdt alle vormen van negativiteit weg indien in huis geplaatst of gedragen.

- De 4 koperen spiralen versterken het geheel.

- Bergkristal is een zuiverende steen, die negatieve energiën neutraliseert. Daarom zijn deze edelstenen erg geschikt om in ruimtes te plaatsen. Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuïtie en sensitiviteit.

Orgone Amethyst met flower of life

Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers. Werkt heel goed tegen slapeloosheid . Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal op een hoger niveau komen.

-Flower of Life is goed voor genezing en helpt een verbinding met het hogere zelfbewustzijn te maken. De flower of life is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.

Orgone piramide met Labradoriet

Labradoriet is een heel goede beschermer en zelfs genezer. Als er lange tijd energie onttrokken wordt aan een persoon, dan kunnen er zwakke plekken ontstaan in de aura. Daardoor kan dan vermoeidheid optreden die zowel lichamelijk als geestelijk voelbaar is. Ook als iemand gedurende een langere periode medicijnen, drugs of alcohol gebruikt, kunnen die zwakke plekken ontstaan. Dat veroorzaakt een 'uit balans zijn'. Voor die mensen is de Labradoriet een uitstekende steen. De zwakke plekken zullen weer aangevuld worden en de vermoeidheid zal verdwijnen. Voorbeelden van andere toepassingen: Geeft zelfvertrouwen en sterkt de realiteitszin.

Piramide Orgone chakra piramide met levensboom

Deze piramide heeft alle kleuren die corresponderen met de 7 chakra’s en is dus uitermate geschikt om weer in balans te komen. Aan elke zijde zit een levensboom symbool

Levensboom: In vele culturen komt de levensboom voor, bomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De Druiden, Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom. De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd.

Orgone chakra piramide met Rudraksha en ohm symbool

Rudraksha betekent "Tranen van Rudra (de Heer Shiva)"; het zijn de meest heilige producten met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.
Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd wordt tegen alle negatieve invloeden. De natuurlijke elektromagnetische energie van de Heilige Rudraksha kralen verbetert de concentratie en mentale eigenschappen. In de Ayurvedische geschriften wordt beschreven dat de Rudraksha een positieve invloed heeft op de gezondheid van mensen.

Betekenis Ohm: Sanskriet letters of symbolen voor het Hindoe geluid om (ohm of aum). Dit word ook wel de moeder van alle mantras genoemd. Ohm betekent kracht. Het is een heilig teken. Het Latijnse 'Ohm' en het Sanskriet 'Aum' geven het concept 'alwetendheid'; 'het beste gebed' of 'het beste lof'.

Het geluid staat voor de drie toestanden van de mens Waken, Slapen, Dromen. Als talisman helpt dit symbool om rust en vrede te vinden.

Orgone piramide Rozekwarts met flower of life symbool

Rozenkwarts vervangt negatieve energie in je leefomgeving door liefdevolle vibraties. De zachte en lieve uitstraling heelt emotionele wonden en wekt liefde en levensvreugde op.

-Flower of Life is goed voor genezing en helpt een verbinding met het hogere zelfbewustzijn te maken. De flower of life is een van de krachtigste heilige geometrische vormen. Het bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum, op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten binnen onze eigen DNA.

Orgone piramide Bergkristal met flower of life symbool

Bergkristal is een zuiverende steen, die negatieve energie neutraliseert. Daarom is bergkristal erg geschikt om in ruimtes te plaatsen. Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuïtie en sensitiviteit. Op die manier kun je beter kiezen voor wat het beste voor jou is. Het bevordert helderheid van geest. Daarom hoort hij ook bij de kroonchakra.

Piramide Orgone met  tourmalijn mix

Toermalijn is een sterk aardende en beschermende steen. Het houdt alle vormen van negativiteit weg indien in huis geplaatst of gedragen.

Piramide Orgone met Peridoot

Peridoot helpt bij depressieve gevoelens, versterkt het gezichtsvermogen, verzacht hoofd- en rugklachten, maar ook keelaandoeningen. Verdrijft de melancholie en voedt de zonnevlecht. Peridoot staat ook voor macht, groei, invloed, roem, liefde, waarheid, loyaliteit, eerlijkheid, waardigheid en bescherming. Wanneer een peridoot als cadeau wordt gegeven, schijnt de steen kalmerende krachten tegen nachtmerries te geven. De groene edelsteen zou een huwelijk geluk brengen, zelfvertrouwen en fysieke kracht geven.

Piramide Orgone met Opaliet

Opaliet wordt beschouwd als een allround helende steen. Het verwijdert energie blokkades en helpt tegen vermoeidheid. Opaliet helpt om stemmingswisselingen te stabiliseren en ontspanning te bevorderen. Het kan mensen die lijden aan slaapstoornissen helpen. Opaliet verbetert emotionele kracht en helpt veranderingen en nieuwe situaties gemakkelijker aan te gaan.

 

Koop hier voordelig uw piramides

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »