Andes opaal roze

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Andes opaal roze

Roze Andes opaal helpt je bij het loslaten van beklemmende ideeën, hij zorgt dat je soepel op situaties reageert, hij brengt je visie en je hart samen.Deze steen is zeer behulpzaam bij heling van jezelf en anderen, de zachte Engelenenergie heelt oude stukjes en brengt er zachte liefde voor in de plaats. Deze hele hoge fijne trillingen zorgen dat je meer begrip en acceptatie krijgt. Het heelt heel diepe oude stukken en pijnen en verbindt je opnieuw met de tijd van voor Lemurië, toen je nog in de eenheid was, het brengt deze eenheidsenergie in heel je wezen terug. Het is als een warme liefdesdeken om je heen waarbij alle kou en verdriet en eenzaamheid opgelost wordt. Dit kristal opent met zachtheid je hart en helpt je jezelf lief te hebben en te accepteren zoals je bent. Het helpt je om je hart open en liefdevol te houden, wat er ook in en om je heen gebeurt.

Andesopaal Roze versterkt de botten en spierenstelsel, ook bij krampen. Goed voor onrustige baby’s die schokkende bewegingen maken of ADHD-achtig gedrag vertonen. Goed bij stotteren, leert je te uiten. Bevordert ook het zwanger worden, zorgt voor een betere vochtafdrijving en ondersteunt bij het afvallen. Ook bij maag- en darmkrampen en slechthorendheid en oorsuizen.

Andes opaal is een steen die beschermd en activeert. Met haar zacht roze kleur en hier en daar lichte en donkere invloeden, heeft zij een sterke connectie met liefde. Zij helpt je om meer te genieten met passie en trouw in een relatie. Daarnaast heeft andes opaal een vrolijke en optimistische energie. Hierdoor is deze steen uitstekend om bij je te dragen wanneer je problemen hebt in een relatie, zowel met een ander als die met jezelf. Fysiek stimuleert andes opaal de zuivering van het lichaam en heeft zij een positieve werking op de hersenen.
Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie en (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren (insulineproductie).