Web Angel

Florida water

Door:Karin
Florida water
FLORIDA WATER of Agua de Florida

is één van mijn favoriete sjamanistische gereedschappen

om een ruimte of mijn aura energetisch te reinigen.

Als je jezelf of een ruimte wil reinigen zonder dat je gelijk de geur van witte salie ruikt dan is Florida water een onopvallend maar krachtig middel.

De geur en werking is diep, fris, mysterieus en magisch.

Je kunt Florida water ook heel goed gebruiken als aanvulling op je reinigingsritueel met witte salie.

Fles Florida water

Het originele Florida water komt uit Peru en is gemaakt op basis van alcohol, niet op basis van eau de cologne en is van het merk Murray & Lanman. Het wordt bijzonder veel gebruikt wordt door de Q’ero paqo’s (sjamanen in Peru).

Sjamanen gebruiken Agua de Florida voor een aantal doeleinden. In de meeste gevallen wordt dit gedaan door de sjamaan die een beetje van de substantie in zijn mond neemt en vervolgens met kracht in je energetisch veld spuugt. Nu word ik zelf niet graag bespuugd dus ik neem er de voorkeur aan om een beetje Florida water in een verstuiver te doen en het dan in mijn aura te sprayen 

Toepassingen

Aura reinigen en beschermen

Zoals ik al schreef kun je het Florida water in je aura vernevelen.

Je kunt ook een beetje van het water op je handen doen en dit over je lichaam wrijven. Als je het liever niet direct op bepaalde delen van je lichaam smeert, zoals bijv. in je haar, dan kun je het ook in je aura wrijven. Dit energetisch veld bevind zich ca. 3 cm van je lichaam.

Je kunt ook een scheutje aan je badwater toevoegen, of in de douche vermengen met zeep/douchgel. Je kunt natuurlijk ook gewoon de Florida water zeep gebruiken. Als je jezelf wil beschermen als je de deur uitgaat dan kun je wat van het water op je polsen en enkels verdelen. 

Ruimte reinigen Vul een emmer met water en voeg daar een dopje Florida water aan toe. Hiermee kun je poetsen, dweilen, en de ramen wassen. Dit zou je als aanvulling op je reinigingsritueel met witte salie kunnen doen. Vooral fijn als je een nieuwe woning hebt!

Je kunt het ook gebruiken bij het wassen van je kleding of bedlinnen.

Voorwerpen reinigen Je edelstenen kun je ook reinigen met Florida water door er een beetje over te vernevelen. Zelf doe ik die niet graag omdat niet alles stenen tegen vocht kunnen en er bovendien alcohol in het water zit dat kwetsbare stenen zou kunnen aantasten.

 

Meerdere varianten op Florida water met een extra magic touch

Kananga water

Dit wordt traditioneel gebruikt voor zuivering, genezing en voor het creëren van good luck. Traditioneel wordt het voornamelijk in Afrika en Zuid Amerika gebruikt. De geur is kruidig en zoet tegelijk.

Rozen cologne

De beroemde rozen cologne van Murray & Lanman bevat een vleugje sandelwood.Dit maakt de cologne verfrissend en zacht.

Een heerlijke geur die onze hersenactiviteit stimuleert en een balancerend effect heeft. Het zorgt voor aangename dromen en zorgt ervoor dat wij ons deze de volgende dag beter kunnen herinneren.

Aqua de Florida patchouli

Dit is een heerlijke cologne op basis van patchouli. Deze cologne heeft een krachtige zoete aardse geur die zorgt voor veiligheid, ontspanning en voldoening. Deze cologne schept een dromerige sfeer waaraan je je kunt overgeven zonder last te hebben van grenzen, want de patchouli laat deze vervloeien. Patchouli staat er bekend om deuren te openen naar het onderbewuste, naar de sensualiteit en de impulsen. Het helpt bij innerlijke rusteloosheid en sterkt je in je vastberadenheid en kracht om je eigen weg te gaan. Ook werkt patchouli als een sterk afrodisiacum.

Aqua de florida sandelhout

Dit is een heerlijke cologne op basis van sandelhout. Deze cologne heeft een houterige en warme geur. Sandelhout is een begrip in de geurenwereld en behoort tot de meest sensuele en spirituele geuren van de wereld. Het is een heel zacht middel om emoties zoals ergernis, woede en kwaadheid te verminderen.

Cologne Palo Santo heilig hout

Een bijzondere cologne met een melange van diverse geuren, waaronder Palo Santo. Een warme en zachte cologne. Deze cologne staat bekend om zijn zoete, verkwikkende en verfrissende geur. Palo Santo, ook wel “Heilig Hout”genoemd. Hij wordt beschouwd als een sterke boom die gedijt in extreem moeilijke omstandigheden in de Andes-hooglanden. Palo Santo behoort botanisch tot de familie Bursera. Het is doordrenkt met veel Copal hars hout. Het ruikt heerlijk zoet, met een vleugje kokosnoot, maar uiteindelijk met weinig anders vergelijkbaar.

Patchouli cologne touch of love

Patchouli cologne touch of love wordt traditioneel gebruikt voor geluk, relaties en liefde maar ook voor na een meditatie of healing om de ruimte zacht te maken. De geur is aards, zoet en zacht.

Oranjebloesem cologne

Dit is de originele oranjebloesem cologne (Flor de Naranja) van Muray & Lanman. De cologne heeft een verfrissende werking. In een verstuiver met water is hij zeer geschikt als ruimte verstuiver. De Spanjaarden zagen in oranjebloesem het perfecte symbool van geluk en tevredenheid, omdat de sinaasappelboom zowel (oranje)bloesem als fruit draagt.

Florida water zeep

Deze zeep heeft dezelfde werking als het florida water. Het wast alle negatieve energieen van u af en beschermd tegen deze negatieve energie.De geur en werking is diep, fris, mysterieus en magisch.

                 

Naast Florida Water bestaat er ook Aqua de Sacral.

Het heeft dezelfde werking als Florida Water, maar sommigen vinden het energetisch sterker en krachtiger.

Niet alle (geheime) toepassingen van Agua Sacral zijn bekend. Wel bekend zijn:

Energetisch reinigen van ruimtes (net als bij Florida Water)

- Bescherming tegen negatieve krachten

- Activeren van hoge frequenties

 Openen van poorten

- Bij initiaties, o.a. Munay Ki

- Contact maken met je hoger zelf

- Creëren van heilige ruimtes

- Activeren van magische krachten

- Contact maken met spirits

 

Agua sacral massage olie

Op basis van het recept van Agua Sacral, gecombineerd met amandel olie & de exclusieve jojoba olie.

Heerlijk om mee te masseren of om in bad te doen. Een magische ervaring.

 

Bekijk hier alle Florida water en Aqua Sacral producten

 

 

 

Bekijk hier een filmpje over Florida water

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »