Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourrecht
Snelle levering
Klantbeoordeling 9+
9.1
Rozenkwarts, de steen van de liefde

Rozenkwarts, de steen van de liefde

1 reactie minuten lezen
Ben je op zoek naar liefde? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe relatie, een romantisch partnerschap wilt verdiepen, van jezelf wilt leren houden of gewoon meer liefde in je leven wilt brengen, dan is Rozenkwarts de ultieme steen voor jou!

Rozenkwarts is een kwartssoort en zoals de naam van de steen al doet vermoeden is hij roze van kleur.

 

U kunt de Rozenkwarts stenen voordelig kopen in onze online shop: https://www.spirituelewinkel.nl/edelstenen/rozenkwarts/

 

Geschiedenis van Rozenkwarts:

Er zijn veel legendes over rozenkwarts kristal en hoe het is ontstaan. Volgens sommigen zou Cupido, de Romeinse god van verlangen en genegenheid, rozenkwarts kristalsteen aan de aarde hebben geschonken als een geschenk van liefde, passie en geluk voor iedereen. Een Griekse legende vertelt een tragischer verhaal. Volgens deze mythe kwam Ares, de Griekse god van de oorlog, in de vorm van een zwijn om Aphrodite's minnaar, Adonis, te doden. In een poging Adonis te redden, sneed Aphrodite zichzelf aan een doornstruik. Terwijl hun bloed vloeide, kwam het samen boven een kwartskristal, waardoor de steen roze werd.

Rozenkwarts werd ook gewaardeerd door Egyptenaren, die gezichtsmaskers van de steen maakten en deze in graven plaatsten. De Assyriërs waren een van de eerste die Rozenkwarts gebruikten om er sieraden van te maken.

Vindplaats:

Rozenkwarts komt voor in Madagaskar, Brazilië, India, Duitsland, de Verenigde Staten en vele andere plaatsen.

 

Helende eigenschappen van Rozenkwarts:


♥ Onvoorwaardelijke liefde ♥ Zelfliefde ♥ Moederliefde ♥ Zorgzaamheid

♥ Vriendelijkheid ♥ Vriendschap ♥ Romantische liefde ♥ Platonische liefde


Waar kan deze steen bij helpen:

Met zijn veelzijdigheid in toepassingen en een zachte, diffuse energie, is Rozenkwarts een van de meest populaire hulpmiddelen bij het werken met kristallen. In feite kiezen veel beginners van kristalgenezing als eerste voor de rozenkwartssteen, die de liefde in al haar vormen helpt versterken, inclusief vriendelijkheid voor jezelf, geliefden, het milieu en alle levende wezens.

Let love Rule!

In de kern zijn we in staat om liefde te geven en te ontvangen, en Rozenkwarts verdiept je verbinding met dat deel van jezelf. Wanneer omstandigheden of andere factoren je uit balans brengen, kan Rozenkwarts je terugbrengen in je hart, de kern van je wezen. En als je je verbindt met die ruimte van liefde en licht, kan er van alles gebeuren.

 

Eigenliefde:

Om je te helpen nieuwe liefde aan te trekken, ondersteunt Rozenkwarts kristal je tijdens je genezingsreis zodat je je hartcentrum terug kunt brengen naar de hoogste frequentie. Als onderdeel van het genezingsproces opent de energie van de Rozenkwarts kristalsteen het hart en stelt het je in staat het vertrouwen te herstellen, een essentieel proces om vooruit te komen! Als je je hebt vastgehouden aan negativiteit uit het verleden dan kan Rozenkwarts je helpen die duistere gevoelens te vervangen door pure gedachten van onvoorwaardelijke liefde. De helende eigenschappen van Rozenkwarts kunnen je helpen situaties uit het verleden te begrijpen en te accepteren, waardoor je hart kan genezen van emotionele wonden en kan transformeren in een hernieuwde staat van vertrouwen. Als je eenmaal genezen bent, dan opent het kristal je hart om nieuwe liefde binnen te laten. Het brengt je op één lijn met de energie van liefde, zodat je zowel kunt geven als ontvangen. Met een open hart kun je het gevoel van geliefd en verzorgd worden accepteren en omarmen, en ben je er klaar voor om een persoon in je leven te laten komen die je onvoorwaardelijke liefde laat ervaren.

Bestaande relaties verdiepen en versterken:

Rozenkwarts kan je ook helpen om je band met je partner te verdiepen en te versterken. Door het hartchakra te openen en te activeren, kan de energie van het Rozenkwarts kristal je helpen je vermogen tot mededogen te herkennen. De emotionele genezing van Rozenkwarts kristalsteen komt doordat je giftige energieën en emoties loslaat die in je vast komen te zitten. De helende eigenschappen van Rozenkwarts kristal maken gebruik van de energie van onvoorwaardelijke liefde om je bewustzijn naar een hoger niveau te brengen. De hoge frequenties zullen je helpen alle situaties vanuit een liefdevoller en vriendelijker perspectief te benaderen, wat de versterking van je band met je partner vergemakkelijkt en ondersteunt.

 

Hoe je Rozenkwarts Kristal gebruikt om liefde aan te trekken:


Onze favoriete manier om de eigenschappen van Rozenkwarts kristal te gebruiken om liefde aan te trekken, is door een kristalprogramma voor jezelf te maken.

Het dragen van rozenkwarts in de vorm van sieraden is een krachtige manier om gedurende de dag contact te maken met de energie van de steen. Je armband, ketting of oorbellen van rozenkwarts kunnen je eraan herinneren om in een staat van liefde te leven, want als je straalt met de energie van liefde, ontvang je die terug.

Als je geen sieraden kunt of wil dragen dan kun je met het dragen van een steen van Rozenkwarts in je tas of zak de energie vasthouden en je ermee verbinden wanneer je deze het meest nodig hebt. Als je merkt dat je je gekwetst, verdrietig, eenzaam of boos voelt, houd dan je steen boven je hart en visualiseer dat de steen je energieveld vult met liefdevolle vibraties.

Plaats: Breng de liefdevolle vibraties van Rozenkwarts in je woon/werkomgeving. Plaats het naast je bed, op je bureau of ergens anders waar je het elke dag zult zien, zodat je er constant aan herinnert dat liefde overal om je heen is.

Edelsteenwater: Leg een rozenkwarts gedurende 24 uur in een kan met water. Het water neemt de energie van de Rozenkwarts in zich op. Drink het water verdeeld over de dag op en/of gebruik het water om je eten in te koken.

Auraspray Rozenkwarts: Ik help je om je eigenliefde te ontwikkelen zodat je je makkelijker kunt verbinden met anderen vanuit het hart. Deze liefdevolle spray verbind je met je hartchakra en zorgt ervoor dat blokkades los kunnen komen. Help je om je eigenliefde te vergroten en compassie te voelen, ook naar jezelf toe. Een fijne spray om te gebruiken bij kinderen die verdrietig zijn, het kalmeert ze en geven een liefdevolle omarming tijdens hun verdriet zonder het weg te willen stoppen. Een fijne spray voor ouderen en kinderen die angstig zijn geeft ze vertrouwen.
Deze geurfrequentie bestaat uit: Rozenhout, geranium, bergamot reggio, Roos, Lavendin, mimosa.

Affirmatie om liefde aan te trekken:

Wanneer je met Rozenkwarts werkt om liefde aan te trekken, gebruik dan de volgende kristallen affirmatie: Ik hou van mezelf precies zoals ik ben. Ik open mijn hart om liefde te geven en te ontvangen.

Kinderen en Rozenkwarts:

Rozenkwarts is absoluut een steen die elk kind zou moeten hebben. Het heeft zo'n zachte liefdevolle energie dat het kinderen helpt pijn te overwinnen en hun emoties te kalmeren. Het is ook zacht genoeg voor kinderen om voor langere tijd aan armbanden, als hanger te dragen of in hun broekzak te dragen. Leg een Rozenkwarts in de kinderkamer voor vertrouwen en rust.

Rozenkwarts vormen:

Rozenkwarts is verkrijgbaar in allerlei vormen en maten, van ruwe tot gepolijste stenen.

Ruwe Rozenkwarts: Sommige mensen vinden het prettig als een steen onbewerkt is omdat dit natuurlijker overkomt en ruwe stenen over het algemeen goedkoper zijn dan gepolijste stenen. Ruwe rozenkwarts kun je goed gebruiken voor edelsteenwater, een brokje om bij je te dragen, verschillende brokjes in je woning of op je werkplek te verdelen of om aan je badwater toe te voegen voor een heerlijk ontspannen bad. Ze zijn ook erg mooi om je tuin mee te decoreren.

Gepolijste Rozenkwarts: Deze worden vaak gebruikt als knuffelsteen. Ze hebben geen scherpe randjes en zijn over het algemeen klein en licht en dus gemakkelijk bij je te dragen. Je kunt met gepolijste stenen ook edelsteenwater maken of er 1 onder je kussen leggen.

Sieraden van Rozenkwarts: Een Rozenkwarts bij je dragen als sieraad is handig en het ziet er nog mooi uit ook. Je staat constant in verbinding met de energie van de Rozenkwarts en je hoeft niet bang te zijn dat je de steen verliest. Je kunt kiezen voor een klein hangertje, een stoere punt, een donutvorm, hartvorm, armbandje, halsketting, sleutelhanger en nog veel meer.

Massagestaaf Rozenkwarts: Met de massagestaaf van Rozenkwarts kun je gericht met energie werken door met de spitste of ronde kant een bepaald gebied te healen.

Mala Rozenkwarts: De mala met 108 kralen wordt gebruikt voor het reciteren of zingen van mantras. Het getal 108 is het ideale getal voor alle doeleinden. Het is belangrijk dat onze gedachten zuiver zijn tijdens het reciteren of zingen van de mantra. Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep dat het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed.

 

Chakra's - Hartchakra
Dierenriem - Stier, Weegschaal
Planeet - Venus
Element - Aarde, Water
Trilling - Nummer 7
Typische kleuren – roze

U kunt de Rozenkwarts stenen voordelig kopen in onze online shop: https://www.spirituelewinkel.nl/edelstenen/rozenkwarts/

Jeanine Geplaatst op 08/19/2020

Wauw, ik ga er meteen een kopen!

Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »