Rode jaspis ruw

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Rode Jaspis ruw 30-50 gram
Rode Jaspis ruw 30-50 gram

Deliverytime

€1,95
Rode Jaspis ruw 17-25 gram
Rode Jaspis ruw 17-25 gram

Deliverytime

€1,50
Rode Jaspis heft diepliggende blokkades op en beschermt tegen beïnvloeding van andere mensen. Leert zelfstandig handelen en denken. Sterk aardende steen.
Men beweert dat hij het reukvermogen ontwikkelt en, wanneer hij op de maagstreek wordt gedragen, misselijkheid tegengaat, vooral gedurende zwangerschap.
De Rode jaspis is een uitstekende beschermende steen die negatieve energie terugstuurt naar de originele afzender. Deze steen werkt sterk aardend. De roodbruine kleur en de bestanddelen ervan (klei en ijzeroxyde) wijzen erop dat deze steen hiervoor bijzonder geschikt is. De rode jaspis heeft het vermogen de lichtvibratie in de aardse wereld te verankeren. Kan (neus)bloedingen doen stoppen, bevordert de bloedsomloop en de energiestroom. Helpt bij spijsverteringsproblemen, een vol gevoel in de maag en braakneigingen. Versterkt het zelfvertrouwen en geeft moed om conflicten uit te vechten en niet te onderdrukken. Versterkt de wilskracht, geeft vitaliteit en dynamiek.
Rode jaspis werkt vooral op de onderste drie chakra’s: basis, heiligbeen, zonnevlecht. De steen hoort bij uitstek bij het basischakra. Rode jaspis herstelt een chakra die uit balans is en geeft daardoor fut, pit en energie. Hij maakt moedig en assertief.